«Tänapäeval ei pea enam kõik tulema raske tööga, kuid sellest mustrist lahtilaskmine nõuab oskust,» selgitab Teresa.Foto: erakogu
Mitmesugust
11. oktoober 2017, 17:11

Näpud põhjas? Too küllus ellu rahamuna abil!

Ühel sumedal sügisõhtul toimus keskuses Maa ja Taevas õpituba, kus jagati juhiseid külluseenergia aktiveerimiseks. Esoteerik ja veebilehe Salamaailm autor Kadri Heinmaa käis uurimas, kuidas see täpselt käib.

Hämaras ruumis on põrandale laotatud lambanahad, kus kõik osalised saavad end istuma sättida. Hakkame Teresa Mängeli ja Moonika Chandaa Silvese juhendamisel tegema rahamuna. Samal ajal räägivad Teresa ja Moonika kordamööda, mida oma soovide kujundamisel silmas pidada.

«Soovimisel on oluline võtta vastutus,» sõnab Moonika. Lihtne on ju oma soovi iga päev muuta, aga inimese tahtmised ja vajadused on kaks eri asja. Üks lähtub egost, teine eluvajadustest, et eksisteerida. Inimene võib tahta suuremat maja kui naabril või vajada seda, et kogu pere sinna mugavalt ära mahuks. Ka elu nautimine on vajadus ja väga palju on kinni sõnastuses.

Ära küsi raha, vaid unistuse täitmist

«Tänapäeval ei pea enam kõik tulema raske tööga, kuid sellest mustrist lahtilaskmine nõuab oskust,» selgitab Teresa. Lisaks arvatakse, et raha on räpane, rikkad on saanud selle kindlasti pettusega, nad on ülbed ja ihned, raha ei kasva puu otsas. Inimesed sisendavad endale, et raha on negatiivne, ja siis imestavad, miks neil seda vähe on.

Värskest Naistelehest leiad põhjaliku kirjelduse, mis õpetab samm-sammult rahamuna valmistama.

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse