"Savisaar on ja jääb suure poliitika inimeseks, kes mõtleb globaalselt. Arvan, et ta saab võimule, tal on veel jõudu."Foto: Kalev Lilleorg
Mitmesugust
11. oktoober 2017, 07:57

Nõid Nastja: „Savisaar saab võimule.“

Nagu Eestile kombeks, on seegi valimiseelne periood võrreldes varasematega olnud ennenägematult terav – palju erinevaid jõude, vanu põletavaid küsimusi ja uusi vihaseid vastasseise, millest enamik ületab kõrge kaarega kohaliku tasandi küsimused. Naisteleht otsustas aga vaadata valimisi läbi mängulisema võluakna ja küsida armastatud sensitiividelt, kuidas nemad näevad, mis hakkab juhtuma 15. oktoobril ja pärast seda.

Nõid Nastja - "Savisaar saab võimule."

Praegu on Veenus ja Marss juba kuu aega Neitsi tähemärgis olnud. See paneb inimesed käituma nagu selle tähemärgi esindajad. Mõnda mõjutab see rohkem, teist vähem. Neitsi tähtkuju esindajad on lojaalsed ja korraarmastajad. Neid iseloomustavad kohusetundlikkus ja täpsus. Seetõttu osalevad valimistel tänavu ilmselt paljud, sest tahavad oma kodanikukohust täita. Võrreldes varasemaga tuleb suurem osalemisprotsent. Valimispäev on 15. oktoobril, kuid juba 14. kuupäeval muudab Veenus asendit ja liigub Kaalude tähemärki. See võib tähendada, et osa inimesi mõtleb oma valikuid tehes veel kord järele ning paljud muudavad meelt. Kaaludes võivad ju kahtlused tekkida.

On näha, et poliitikasse tuleb juurde palju noori ja uusi tegijaid. Jäävad ka need, kes on end aastatega tõestanud töökatena ja inimeste huvisid kaitsnud. Tähtede seis valimispäeval mõjutab ka seda, et hääletajad pööravad tähelepanu detailidele ega seo oma valikut erakonna, vaid konkreetse kandidaadiga.

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse