Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
9. oktoober 2017, 12:58

PIINLIK, AGA ELULINE: mida teha, kui sekslelu jääb tuppe kinni? (18)

Vibraatorid, rõõmurõngad ja kõik muu... Elame ajastul, kus sekslelu pole enam tabuteema. Ometigi võib tabada seksleludega seoses mure, millega ei ole lihtne hädaabinumbrile või perearstile kõnet teha.

Portaal Healt jagab soovitusi, mida teha siis, kui sekslelu peaks jääma tuppe kinni.

Kui esimene ehmatus ja mure möödunud, siis 

1. See ei lähe kuhugi edasi

Kui oled märganud meediast lugusid, kuidas tagumikku topitud ese mööda soolt organismi edasi liigub, siis tupe puhul seda ohtu ei ole. Tupe puhul on takistus emakakaelaseina näol olemas. See ei tähenda siiski, et võiksid lelu hoolimatult endasse unustada.

2. Palu abi

Kui kasutasid lelu koos kallimaga, siis on täiesti normaalne, et palud ta endale appi. Äkki õnnestub tal sõrmedega lelu sinu seest välja õngitseda. Kui tekib ebamugavus, siis tee paus ja proovi mõne hetke pärast uuesti. Kui pissihäda kimbutab, siis käi hädal ära ja proovige uuesti. Kui sellest ei piisa, siis tuleb ikkagi arsti juurde minna.

3. Sa saad hakkama

Kui oled üksi, siis proovi ise sõrmedega lelu otsida ja välja võtta. Erinevad asendid, kus gravitatsioon sinu eesmärgile kaasa võiks aidata. Kükitamine?! Oluline on, et hoiaksid oma lihased võimalikult lõõgastunult.

4. Kas kõik tükid tulid välja?

Kui õnnestub sekslelu tupest välja saada, siis tuleb veenduda, et lelu on terve ja ühes tükis. Kui lelul olid patareid, siis kontrolli ka nende olemasolu.

5. Tea, millal loobuda

Pole põhjust lõputult lelu taga ju ajada. Sa teed enesele nii hoopis viga. Arstid on väga erinevaid juhtumisi näinud ja lugusid kuulnud. Ära karda! Pöördu erakorralise meditsiini osakonda. Neil on olemas vajalik varustus ja teadmised, et sind aidata.

6. Ennetus

Eksperdid soovitavad alati kasutada tuppe sisestamiseks mõeldud vahendeid. Mistõttu on esimene reegel, et sinna ei tohiks panna midagi, mis selleks ette nähtud ei ole. Kui mees kasutab peeniserõngast, siis tuleks veenduda, et see on korralikult paigaldatud. See on nimelt üks sagedasemaid asju, mis naise vagiinasse kaotsi läheb.