Eks ma muidugi unistasin printsist, aga printsid on igavad. See narr on täpselt see, keda mul ellu vaja oli.Foto: Daisy Lappard
Mitmesugust
9. oktoober 2017, 13:28

KRISTEL AASLAID: "Suhe tähendab minu jaoks koostööd, seda me praegu ka teeme."

Juba mõnda aega on Kristel Aaslaiu puhul märgata tõsist sihikindlust ja küpsust. Enam pole tegemist uisapäisa sõnu loopiva poisstüdruku, vaid enesekindla ja särava naisega, kes valis armastatuks printsi asemel narri, nagu ta ise oma kallimat Mattias Naani nimetab. «Tunnen, et olen oma pea saanud õigesti otsa keeratud. Pole enam endaga nii pahuksis kui varem!»

"Mingis mõttes elame Mattiasega juba tõsist pereelu, kuigi kogu aeg on naljakas," räägib Kristel Aasladi. "Kuid nii nagu praegu on, on hea. Kõik liigub aga sinna, kuhu vaja. Mina vähemalt tunnen nii, järelikult on see õige."

"Suhe tähendab minu jaoks koostööd, seda me praegu ka teeme. Turvatunnet. Põnevat igavust. Seda, et mõlemad tunnevad end hästi enda ja ka paarina. Imeline, kas pole?!"

Tüdrukud ikka unistavad ideaalsest printsist valgel hobusel. Tundub, et sina oled ta leidnud?

Kas just printsi. Õukonna­narri võib-olla. Eks ma muidugi unistasin printsist, aga printsid on igavad. See narr on täpselt see, keda mul ellu vaja oli. Ma pole ju ise ka printsess, ega tahagi olla. Oleme sarnased ja mõtleme sarnaselt. Me näeme elu ühte­moodi, see ongi minu jaoks õnn.

Minu jaoks peab minu kallimal olema suurepärane huumorisoon, kirg oma tegemiste vastu ja ta peab ka loov olema. Need on ilmselt kõige olulisemad asjad. Minu kallimal on need olemas.

Mille poolest erineb kooselu üksi elamisest või lihtsalt sõpradega elupaiga jagamisest?

Üksi olid nädalavahetused pidusemad – pikad ööd täis seiklusi ja elu. See oli põnev ja lõbus aeg. Kuid arvan, et see oli selles ajahetkes just see, mis mulle meeldis ja mida tahtsin teha. Ma ei igatse seda taga. Praegu on etapp, kus ei jaksagi kaua peol olla, kui üldse sinna viitsimist minna on. Meil on selles suhtes hästi, et üldiselt tahame peole minna koos ja ka kodus olla koos, need meeleolud hoiavad ja ühendavad. Samas anname me ka ruumi, kui üks tahab ja teine mitte. Iga inimene peab saama teha ka seda, mida tema tahab. Nii et nüüd on palju rahulikum ja turvalisem elu. Tormid on üle elatud.

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse