Foto: Diasy Lappard
Mitmesugust
29. september 2017, 15:23

Milliste ilunippidega Eesti kõige eeskujulikumad küpsed daamid oma palged nooruslikena hoiavad?

Loe värskest Naistelehest, milliste ilunippidega Eesti kõige eeskujulikumad küpsed daamid oma palged nooruslikena hoiavad!

Rita Rätsepa (55) üks olulisemaid ilurituaale on liikumine, seda nii golfi kui ka Shindo venituste näol. Oluline on tunda end oma kehas hästi, see kiirgab ka väljapoole.

Ülle Lichtfeldti (47) tähtsaim ilurituaal on näonaha koorimine, eelistatavalt kaks korda nädalas. Värsket kurki koorides leiab Ülle mahti ka mõne koorega üle näonaha siluda. 

Marju Länik (60) toonitab  - ära mine magama meigitud näoga. Korralik ja sügav nahapuhastus on siidise näo üks alustalasid. Kindlasti tuleb näo puhastamisel eelistada leiget vett.

Heidy Tamme (74)  - Piisab vaid peeglisse vaadata ja endale häid sõnu öelda. Naerata endale, sest kui naeratus jääb, siis kortsud kaovad! Kui oled seest nõiaella, paistab see ka väljapoole.

Katrin Karisma  (70)  teab - laisk ei tohi olla! Ta leiab enda jaoks iga päev vähemalt tunnikese, et aktiivselt liikuda. Terves kehas ilus naine!

Hommikuid alustab ta aga kogu keha kuivharjamisega, nii saab lahti surnud naharakkudest, vereringe kiireneb ning nahk on värskem ja rõõsam. Polegi tarvis midagi üleliigset nahale määrida.

Beatrice (47) On kogu oma täiskasvanuea vältinud otsest päikesevalgust näole ning lisab lõpetuseks tõetera: selleks et püsida kauem kaunis, tuleb püsida võimalikult kaua elurõõmsana. Saja-aastased rõõmsad inimesed on ka ilusad!

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse