Foto: Daisy Lappard
Mitmesugust
30. september 2017, 06:00

9 vajalikku ilutoodet 45+ naisele

Aeg on teha uuenduskuur oma ilutoodete rivis. Viska ära kasutud tooted, mis sind enam kuidagi ei teeni, ja tee ruumi uutele eakohastele vahenditele, mis pühivad aastad mängleva kergusega minema.

AHA-hapetega kooriv kreem

Näonaha koorimise vajalikkusest pajatab iga ilupiibel ja see ei vaja enam kordamist. Küll aga tasub silmas pidada, et kui nooremana oled läbi ajanud esimese kätte juhtunud koorijaga, tuleks nüüd näpuga toote etiketil pisut pingsamalt järge ajada. Sõnad, mida otsid, on AHA- ja puuviljahapped. Looduslike aktiivsete hapetega koorija on õrna naha vastu leebe, aitab kaasa rakkude uuenemisele ja taastamisele, pleegitab nahka ning aitab vähendada vanusega tekkinud laike ja kortsukesi, andes nahale kohe suure­pärase läike.

Müstiline Q10 kreemipurgis

Koensüüm Q10 on organismis esinev ensüüm, mis toimib antioksüdandina ja osaleb raku energia tootmise protsessis. Kui organism vananeb või seda mõjutab stress, väheneb ka vajaliku ensüümi hulk kehas, mis omakorda vähendab kollageeni ja elastiini tootmist. Taga­järjeks on kuiv ja õhuke nahk, mis on kaotanud elastsuse, ning kortsudki on kiired tekkima. Leia oma kosmeetikakotti hea turgutav Q10 ensüümi sisaldav kreem ning tee aeg-ajalt läbi ka seespidine kuur.

Niisutav meigialuskreem

Kui armastad end jumestada, loo selleks nahal õige pinnas. Meigialuskreem ehk primer aitab ühtlustada nahatooni ja pikendab jumestuse püsimist. Boonusena täidab primer ära kortsupõhjad ja nägu tundub palju siledam. Võid aluskreemi kasutada ka meigivabal päeval, see lööb näo särama!

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse