Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
26. september 2017, 09:57

VALLATUM SEKS: 5 nippi, kuidas tõsta iha ja kogeda kirglikumat seksi (4)

Tunned, et oled väsinud ja stressis? Suhtest on igasugune romantika kadunud? Ei mäleta, millal viimati kallimaga linade vahel hullasite? Kui ka asi tundub väga hull, siis ei pea see tähendama, et intiimsustel on suhtes lõpp.

Toitumisspetsialist Marilyn Glenville kinnitab, et kirge ja sädet on võimalik magamistuppa tagasi tuua, vahendab The Sun. Glenville selgitab, et seks on loomulik osa meie elust, millest ei tohiks kindlasti kergekäeliselt loobuda. 

Sageli on naised need, kes esimesena kaotavad isu voodis vallatleda. Ometigi saab seda muuta.

Viis lihtsat nippi, kuidas seks taas teie ellu tee leiaks!

1. Piisavalt puhkust

Kui sa ei ole siiani piisavalt ööund nautida saanud, siis oleks viimane aeg seda teha! Väsimus ja kurnatus tapab seksiisu ja kire. Regulaarne seks on vajalik, kuid väsinuna ja stressis sa seda ei naudi.

2. Trenn

Tahad kogeda paremat, tugevamat orgasmi?  Trenn parandab verevoolu su organismis ja aitab kaasa ka võimsamale orgasmile.

3. Tervislik toitumine

Tasakaalukas toitumine aitab sul olla energiline ja aktiivne. Kui sul on hea energiatase, siis kaasneb sellega ka hea seks.

4. Romantika

Kui olete partneriga juba pikemalt koos olnud, siis on lihtne lasta romantikal suhtest kaduda. Romantiline õhtusöök ja jalutuskäik - see võib voodielu muuta imeliseks!

5. Toidulisandid

Mõned ravimtaimed ja toidulisandid on looduslikud afrodisiaakumid. Need tõstavad seksiisu.