«Rahva seas levib ütlus, et naine valib mehe enda isa järgi,» muigab Siret. «Võib-olla selles on isegi tõde, sest ka minu isa oli erialalt keevitaja.Foto: Daisy Lappard
Mitmesugust
20. september 2017, 15:14

SIRET KOTKA-REPINSKI: „Tunnen tihti, et Martin on mu teisik.“

Lähinädalatel emaks saav Siret Kotka-Repinski naljatab, et neil oligi Marti niga kavas poiss saada, sest talu tahab laiendamist ja kuna pereisal on varasemast kooselust kümneaastane poeg olemas, saadakse kahe noore mehega maaelu arendamisega kindlasti paremini hakkama.

Keskerakondlased Martin Repinski (31) ja Siret Kotka- Repinski (31) on n-ö pesuehtsad maakad Toompeal. Keevitaja kutsetunnistusega mees on pärit vaesest suurperest. Naine on üles kasvanud väikeses ja vaikses külas Lääne-Viru maakonnas. Mõlemat seob kirg maaelu arendamise  ja poliitika vastu.

«Rahva seas levib ütlus, et naine valib mehe enda isa järgi,» muigab Siret. «Võib-olla selles on isegi tõde, sest ka minu isa oli erialalt keevitaja. Teiseks, meie suhtesärin sai alguse minu sünnilinnast Viljandist, kus on sündinud nii minu ema, isa kui ka mina. Martin viis mind romantilises õhtuhämaruses paadiga Viljandi järve peale sõitma.» Viimse hetkeni rivis Siretil pole pere- ja tööelu ühildamise eeskuju vaja kaugelt otsida – erakonnakaaslase Mailis Repsi töiseid tegemisi pole tema kuus last peaaegu üldse seganud. «Olen teinud iseenda ja tulevase lapsega kokkuleppe, et nii, kuidas tunneme, nii ka käitume,» sõnab ta.

Tegus noor naine ei oskagi olla teistmoodi kui sündmuste keerises. Ka nüüd, lapseootuse viimastel päevadel, ei kavatse ta veel avalikust elust taanduda. 

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse