Foto: Teet Malroos
Suhted
17. september 2017, 10:27

TÄHED TEAVAD: kumb mees on Kristel Mardisoole paslikum – Tanel või Andreas? (166)

Pärast seda, kui selgus, et Tanel Padari elukaaslane Kristel Mardisoo on juba mõnda aega olnud abielus teise mehega, otsustasime pöörduda tähtede poole, et näha – kas horoskoobi kohaselt ootab naist parem elu rokkari või ärimehega.

Tanel ja Kristel on mõlemad sündinud oktoobris, ent esimene neist esindab Skorpioni, teine Kaalude tähtkuju. Kristeli abikaasa Andreas aga on hoopis kevadine Sõnn. Kes kellega sobib ja mida ütlevad taevatähed?

SKORPION (Tanel Padar) ja KAALUD (Kristel)

Tähtede järgi ei tohiks Skorpion ja Kaalud omavahel sobida, kuigi erandeid leiab ju alati. Ehk seletab see ka seda, miks Kristel ja Tanel aastate jooksul käinud kokku-lahku.

Seksuaalses plaanis sobivad kaks tähtkuju omavahel suurepäraselt ning nende sidet on raske purustada. Probleemid tekivad aga usaldamises, kui Skorpioni jaoks on tegu pea ainsa tähtkujuga, keda raske usaldada. Alati rõõmsameelne ja tegus Kaalud ajab Skorpioni segadusse – ta ei näe pulbitseva pealispinna alla tegelikku inimest.

Need kaks tähtkuju armuvad väga harva, ent kui see juhtub, jätab suhe varju kõik varasemad suhted. Kui Skorpion laseb Kaaludel tegutseda omasoodu ning Kaalud avavad enda sisemaailma rohkem, võib neist saada võitmatu tandem. Eriti juhul, kui sobitakse ka intellektuaalsel tasandil.

SÕNN (Andreas) ja KAALUD (Kristel)

Omavahel ei tohiks sobida ka Sõnn ja Kaalud, suuresti juba eelpool kirjeldatu tõttu. Kaalude jaoks on Sõnn liiga igav ning Sõnnile hakkab vastu Kaalude otsustusvõimetus ning liigne uisapäisus. Sageli ei pruugi nad ka teineteisest aru saada, mistõttu on tülid kerged tekkima.

Sama kordub magamistoas, kus kumbki ei suuda päris täpselt enda soove edasi anda. See võib tekitada olukorra, kus üks näib teise suhtes liiga nõudlik: Sõnn soovi füüsilist lähedust, Kaalud pigem emotsionaalset.

Nii et kõik taandub viimaks siiski sellele, et tähemärkide esindajad ei pruugi suuta teineteisega otse suhelda ja enda vajadusi väljendada. Nad saavad aidata teineteist äris ja sõpruses, kuid kestvaks armusuhteks on sellest vähe.

JÄRELDUS? Tundub, et tähed soosivad Kristeli väljavalituks siiski Tanelit. Kui omavahel suudetakse asjad selgeks rääkida, peaks neid ees ootama õnnelik elu.