4-le
Sellel pitsal pole traditsioonilist saialaadset põhja, vaid pisut taljesõbralikum variant. Maitseb suurepäraselt. Katteks võid lisada kõike, mis meelepärane. Praegusel hooajal ära kindlasti unusta kukeseeni!
Kodujuustupõhi:
- 380 g kodujuustu (vali pigem kuivema tekstuuriga kodujuust)
- 2 muna
- 100 g jahu
- näpuotsatäis soola
Kate 1:
- tomatipastat
- suitsukana
- kuke(seeni), läbipraetud
- marineeritud kurki
- värsket tüümiani
- riivitud juustu
Kate 2:
- tomatipastat
- kanahakkliha (läbipraetud)
- paprikatükke
- värsket tüümiani
- riivitud juustu
Põhja jaoks sega kõik komponendid omavahel ühtlaseks massiks ja pane see küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Määri lusikaga ahjuplaadil õhukese kihina laiali. Küpseta 180kraadises ahjus 15–20 minutit. Lisa eelküpsetatud põhjale sobivad katteained ning küpseta 200 kraadi juures seni, kuni juust on mõnusalt sulanud!
Nipp! Lisa kodujuustupõhjale ka meelepäraseid kuivatatud ürte!
Uudista teisi mõnusaid retsepte värskest Naistelehest!