Foto: Liam Smyth
Suhted
6. september 2017, 12:04

AJALOO HALVIM TINDERI KOHTING: fekaale õngitsenud naine tuli akna vahelt välja lõhkuda (20)

Suubritannias Bristolis viskas naine esimesel kohtingul aknast välja pakikese ekskrementidega, püüdis seda siis tagasi õngitseda ja jäi akende vahele kinni. Tema kättesaamiseks tuli päästjatel aken ära lõhkuda. Nüüd kogub naise tudengist kohtingukaaslane ühisrahastuskampaania käigus raha uue akna ostmiseks, kirjutab Bristol Post.

Liam õpib Bristoli ülikoolis sotsioloogiat ja on ühisrahastusplatvormil jaganud lugu, mis teda kampaaniat algatama sundis. Nimelt käis ta hiljuti Tinderist leitud neiuga kohtamas ja õhtu oli mõlema jaoks väga meeldiv. Pärast ühist õhtusööki mindi Liami tudengikorterisse, et juua pudel veini ja vaadata koos saientoloogiateemalist dokumentaalfilmi.

„Pärast umbes tunniajalist tšillimist pidi mu kaaslane vetsu minema. Naastes oli tal silmis paaniline pilk ja ta ütles, et peab mulle midagi rääkima,“ kirjeldas üliõpilane.

Neiu tunnistas, et pidi vetsus õiendama oma suuremat häda, aga see keeldus veega alla minemast. Naine ei teadnud, mida teha ja sattus paanikasse. Liamile kirjeldas ta edasist järgnevalt: „Sirutasin käe vetsupotti, mähkisin selle paberisse ja viskasin aknast välja.“

Mees muutus arusaadavalt murelikuks ja ütles naisele, et nüüd tuleb minna välja, pakkida ekskrement kotikesse ja ära visata ning seejärel teha, nagu poleks kogu seda lugu iialgi juhtunud

Kaka videvikutsoonis

„Õnnetuseks on tänu mingile mu maja kujunduslikule veidrusele nii, et tualeti aken tegelikult ei avanegi aeda, vaid selle asemel umbes 45-sentimeetrisesse lõhesse, mida maailmast eraldab üks teine – mitteavanev – kahekordne aken,“ kirjeldas Liam. „Ja sellesse videvikutsooni (eikellegimaale, ei toas, ei väljas –toim) oli mu kaaslanna visanud oma kaka.“

Sisemine aken avaneb üles. Liam nägi olukorra lahendamiseks vaid üht viisi ning ta tahtis minna otsima haamrit ja meislit, et aken lahti kiskuda. Aga kaaslannal tekkis teistsugune idee.

„Amatöörvõimlejana oli ta veendunud, et suudab aknast välja küünituda ja kaka ära tõmmata, kasutades äraproovitud koti kindana tagurpidipööramise tehnikat. Õnnetuseks ta ei ulatanud. Ta ronis kaugemale ja probleem oli endine,“ selgitas mees.

Lõpuks nõustus Liam naist aitama ja too ronis peadpidi veel kaugemale kahe akna vahelisse prakku. Naine sai kõigi hädade tekitaja kätte, pakkis selle ära ja ulatas välja. Aga seejärel selgus, et ta on akendevahelises praos kinni mis kinni ja sealjuures pea alaspidi.

Päästjad tegid oma tööd

„Mu kaaslanna õnnetuseks nägin selles staadiumis vaid üht viisi ohtliku olukorra lahendamiseks. Ta oli selleks hetkeks olnud pea alaspidi akna vahel umbes 15 minutit ja hakkasin tõsiselt muretsema tema tervise pärast,“ märkis Liam. „Kutsusin päästeameti.“

Päästjad saabusid kiiresti ja neiu saadi akna vahelt vigastusteta kätte. Küll aga ei saa sama öelda akna kohta – see hävis inimese päästmise käigus täielikult.

„Ma ei kurda, nad tegid seda, mida pidid tegema,“ märkis üliõpilane. „Probleem on selles, et ma pean akna asendamise eest maksma 300 naela (u 330 EUR).“

Vastav summa on magistrandi terve ühe kuu eelarve. Nii alustas ta akna asendamiseks ühisrahastuskampaaniat.

„Kui akent ei asendata, siis tapab majaomanik mind ära, nii et saaksite sõna otseses mõttes aidata päästa mu elu,“ kirjeldas ta olukorda. Ja kui imekombel peaks raha rohkem laekuma, siis lubab ta selle jagada võrdselt kahe erineva heategevusorganisatsiooni vahel. Üks neist tegeleb vaestele inimestele vesiklosettide ehitamisega ja teine toetab päästeameti töötajaid.

Liami teatel on ta hoolimata väga piinlikust olukorrast kõnealuse naisterahvaga ka hiljem kohtunud: siis arutatigi olokorda ja ühisrahastuskampaania algatamist. Neiu on tema sõnul väga armas ja kuigi mees on enda sõnul lõputööga väga hõivatud, loodab ta temaga veelgi kokku saada.

Praeguseks on Gofundme portaalis kogunenud aknaprojekti toetuseks pea 1800 naela.