Foto: Jako Ülenõmm
Mitmesugust
6. september 2017, 07:58

Hüpnotisöör Marissa: „Kõigele on lahendus, mured ja hirmud on näilised.“

TV3 ekraanil hüpnoositrikkidega rahvast tinistava Marissa pilk on läbitungiv ja sõrmenips mõjub kui lüliti. Järgmisel hetkel võib kes tahes selle võimu alla sattunu haukuda nagu koer, karta ka nunnut kassipoega või nautida vett veini pähe. Naine ise toonitab, et asja mõte on sellisest palaganist kaugel.

Kuueaastase Robi ema Maris Saar ehk Marissa (31) ütleb, et hüpnoosi eesmärk pole tegelikult meelelahutus. Nii nagu ta suudab inimeste alateadvusega mängida, saab ka seda mõjutades inimesi aidata. Näiteks kaotab lennu- või kõrgusekartuse, aitab paraneda lapsepõlve hingehaavadel või kustutab mustrid, mis takistavad inimesel elus edu saavutada.

Inimeste jaoks on kõige raskem ja valulikum ise­endale probleemi tunnistada. Just sealt aga saabki muutus alguse. Marissa sõnul on mured ja hirmud tegelikult näilised, sest kõigele on lahendus. Esimene samm tuleb aga teha endal ja võtta täielik vastutus oma elu eest. «Lihtne on muudkui oodata ning loota, et raudselt tuleb õnn kunagi ka minu õuele. Aga igaüks vastutab ise enda eest. Kõike korraga ja sõrmenipsuga kindlasti lahendada ei saa. Ise peab tahtma ja olema valmis asjaga tegelema.»

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse