Suhted

OHT ELULE: vägivaldne mees võib lahutada sooviva naise isegi tappa (65)

LISA KOMMENTAAR

säh sulle4. september 2017, 22:57
Ja ei lõhnagi moslmitest, millest pidevalt vahutakse, kodukootud vägivallatsejad
moslemid kiired5. september 2017, 18:12
kohe pea otsast ei mingit venitamist
liim4. september 2017, 21:26
Eesti riigis seadused puuduvad lööd inimese maha saad noomituse ,äärmisel juhul pannakse 1kuuks kongi
4. september 2017, 22:52
nendel ju lubatud, nad ei ole moslemid
jaaa4. september 2017, 19:25
minu ex läks uhke sinise silmaga tööle, et kõik näeksid, et mees on vägivaldne ja peksab. Esimene kord tuli ja teatas, et tal on teine mees (piirdusime vestlusega, lubas lõpetada), siis panid koos jehkat ja üürisid korteri. Naise armuke ostis perele maja ja mees läks oma koju- minu naine ka avaldas soovi koju tulla ja uuesti proovida. No proovisime, tegime koos korteris remonti ja puha, agavähe sellest, et inimesed koos töötasid, kontrollis armuke ka õhtuti, kuidas mu naisel läheb ja helistas meile regulaarselt koju, et naisega vestelda- ma kuulsin, et meil läheb raskelt! Mind siis ka huvitas, et miks meil raskelt läheb- elu läheb edasi ja teeme koos remonti elamises- naine seepeale, et tal kulub liiga palju sedasorti elamise peale. Võtsin siis paberi ja pliiatsi kätte ja hakkasin kulutusi kokku lööma kes mille eest maksis-tulemus oli nördimapanev, kui sain teada, et tema üüritud armupesa koos sisustuse soetamisega on samas suurusjärgus meie kodu remondiga, mis pere kulude hulka arvati ja oli siis selle maani olemas. Oligi kisma majas- naine keeldus vara laste nimele kirjutamast, kuna ta saavat liiga vähe, tal olid kaugemad perspektiivid, mille ta ka ellu viis oma uhke sinise silmaga- see mees oli vägivaldne, aga naise armuke on siiamaani uhke, et tal on armuke, kellega koos elab ja abielus olev naine, keda üleval peab! Kas selline elu pole sinist silma väärt?
4. september 2017, 20:32
Ei suuda välja mõelda ühtegi põhjust, miks sina seda silma kanda ei võiks?
Siin sa survestad mingit rahakantimist, siin oled juba mingi ennastsalgav lihtsameelne möku. Sinu lugu on täiest ajuvaba ja loogika vaba. Oleks vähemasti vigugi rohkem, siis paneks diagnoosiks ohmu või nii, aga praegu jääb mulje, et lihtsalt kuritahtlik manipulaator, aga arenguruumi veel on selles vallas, sest lugu kukkus välja ebaloogiline.
Pole midagi6. september 2017, 14:50
Küllap väärivad teineteist.
Reet4. september 2017, 18:31
Ei maksa jah naistel enneaegu kellata,et lähevad ära mehe juurest. Ei ole vaja närvihaigeid perverte ärritada enneaegu. Aga kui miski ei aitaks, no muretseks küll püstoli. elame kõik ühe elu ja ei ole õigust ühel perverssel meesisendil naise ja laste elu ära rikkuda. Mees ei pea arvama, et kel jõudu, sel õigust!
mees4. september 2017, 18:20
Tavaliselt on sellised mehed vägivaldsed, kes suhte alguses on hullult hoolivad ja külvavad naise kingitustega üle. See räägib sellest, et mees kui ostaks endale suhet. Ja kui sa oled midagi ostnud, siis loomulikult sa seda niisama lihtsalt käest ei lase. Nii et naised, kui te seda kingituste külvajat oma käpa alla ei saa, siis on üsna kindel, et olete langenud vägivaldse mehe ohviks ja välja tulla sellest on väga raske, ainuke moodus on ennast käest lasta mingiks ajaks mehe silmis või salaja põgeneda.
naine4. september 2017, 17:37
SUva mis on põhjuseks aga mees kes tõstab naise vastu käe, on supilontrus ja mehe nimegi ei vääri. Nii, et pole vaja tobendusele öeldagi, et lähed ära ja võtad lapsed ühes, aja asjad korda salaja ja otsusta järsku, valmista põhjalikult ette. Kui segast kodus pole ,ole kindel selles, sea kasvõi abilistega kohvrid kotid valmis ja mine ära.Tagala olgu kindlustatud ja kuhu lähed ja ametnikke hoiata, tee avadused kuhu vaja ja küsi kaitset. Miks sa hullu ärritad ...
4. september 2017, 17:57
Inimene4. september 2017, 17:26
Kui naine käitub nagu napakas siis tuleb ka napakas lahendus.
naine4. september 2017, 17:37
Lahendus ja ühene on sellise mehe mahajätmine.
4. september 2017, 17:58
ja uue kepivenna juurde kohe
4. september 2017, 19:23
mis vahet, kas uue juurde või mitte, peaasi vägivallatsejast eemale.
5. september 2017, 18:13
Mis maa see küll on....4. september 2017, 17:21
riigikord on käest ära. Mitte kuskil mujal maailmas ei ole laps ainuüksi naise oma. Mitte kuskil mujal maailmas ei tee lapse saamine naisest invaliidi (eestis paraku küll). Mitte kuskil mujal maailmas ei ole hiid/ulme elatismakse, mis meestele kaela lajatatakse. Mitte kuskil mujal maailmas ei tegeleta perede lahkuajamisega nii intensiivselt kui Eestis. Meestel on Eesti oludes tundvalt lihtsam olla homo. Naisi, kes lahutada oskavad, ilma, et meest paljaks teeksid võib ühekäe sõrmedel üles lugeda. Mehed õppige rasedust vältima, ainult nii on võimalik teil oma elu üle kontroll säilitada.
asd4. september 2017, 17:28
MIllest sa räägid?? Jutt on siin vägivaldsetest meestest, kes kujutavad lõpuks ohtu naise elule, vaimsest tervises rääkimata. Kas sa arvad et lastest läheb see kõik mööda? Lapsed tulebki vägivallatseja käest ära võtta, nad peavad saama elada normaalset elu. Kahjuks siin loos kirjeldatud isade juure ei ole see võimalik. Lapse saamine ei tee naisest invaliidi, küll aga võib seda teha vägivaldse mehe rusikas. Sellise elaja juurest lahkumine ei ole pere lõhkumine, niisugune mees on oma pere juba ammu ära lõhkunud. Katkisest suhtest peabki lahkuma, see on ainuõige ja olen rahul, et meedias sellest kirjutatakse ja naisi seda tegema julgustatakse.
to: asd / 17:28, 4. sept 20174. september 2017, 17:43
Vaimne vägivald, mida naised harrastavad võib kordades hullem olla. Asjal on alati kaks poolt. Naiste ohvrimängud võiksid samuti lõppeda. Eestis on ikka nii, et naine võib ja tohib. Naine võib meest lüüa jne. Täitsa lubatud eks. Igal teisel naisel on deprekaravimid peal. Jälle mehed süüdi, eks! Kas need naised on pädavad lapsi kasvatama ja ühepoolselt otsustama! Mõttekoht! Ebastabiilseid rikastujaid peab kahe käe ja jalaga laiali ajama. Triinu lugu on üks näide väljamõeldistest! ...aga "ohver" siiski
mitte mehed, vaid s.itapead4. september 2017, 21:21
Ei ole kuulnud, et vaimne vägivald luumurde või sinikaid tekitaks. Kui mees kannatab nii kohutava vaimse vägivalla all, siis jumala eest, kotid kokku ja põgenegu! Otsigu abi. Lahkugu vägivaldsest suhtest - see on ka selle artikli mõte. Oma naise, laste ema löömine, vaeseomaks peksmine ei ole lahendus. Kas nii raske on sellest aru saada? Tundub et on, miks muidu vaesed vaimse vägivalla all kannatavad s.itapead lahkumise asemel rusikad käiku lasevad.
see on sellest4. september 2017, 17:20
et iga naine on mehele vōlgu ja kui tahetakse vōlga tasumata minema hiilida uue kallima juurde, muidugi ajab vihale. Mida kauem koos elatud , seda suurem vōlg.
4. september 2017, 17:25
mille pealt see võlg siis tiksub? Mõlemad teenivad, naine teeb kodus "naistetöid", meestetöid tänapäeval enam kodudes pole, lapsed naise kanda nagunii...
Mille pealt see võlg tiksub? See, et mees oli seotud, aga ilusam oleks olla üksik hunt???
Vaatamata sellele, et ta ainult hüvesid kasutas ja ise mööda ilma ringi tillerdas?
Puhka nüüd väheke jalga, "mees"! Kõik mehed pole JTootsid ja tema (teadupoolest) naisi ei mõrva, vaid jätab isegi päranduse.
Muinasjutud jäta oma esiisadele!
Tead mees4. september 2017, 19:43
Ütlen sulle ausalt, et on ka selliseid naisi tänapäeval, kes ei jää mehele võlgu. Õnneks on Eesti riigis ka naisel siiski võimalus end harida, käia tööl ja mitte mehest sõltuda. Naised ärge tehke liiga varakult lapsi ja jäädes kodukanaks, ütlevadki mehed teile hiljem, et olete VÕLGU.
Võrdne seis 4. september 2017, 17:02
tappa võib ka naine oma meest, kes tahab heaga halba suhet lõpetada.
4. september 2017, 15:52
jälle see ühekülgne ja traditsiooniline p sapildumine meeste suunas.et te ka sellest ei väsi,femakad?!
ei ole meeste,4. september 2017, 16:12
vaid vägivaldsete meeste. Kui oled naisepeksja, ära varju kogu meessoo selja taha. Meessugu ei vastuta sinu tegude eest.
4. september 2017, 17:17
miks siis ainult ja pidevalt meeste tegudest räägitakse,emasinimeste perevägivallast aga ei miskit?on ju kallutatud p sapildumine?js miinu arvemuse miinustamine ei muuda seda tõsiasja mitte üks raas.
otsa vaeseke 17,17:)4. september 2017, 17:32
Mis siis juhtus, väikseke? Naisel omad soovid? Ei ühti sinu omadega? Ei luba poriste saabastega valgele vaibale...või mis täpsemalt juhtus? Oled meeter viiskümmend, aga naine kaks? Lõpeta ära see soig, ole mees, katsu oma emotsioone kontrollida ja mitte rusikatega vehkida, teised rahul ja sina ka õnnelikum!
Tee midagi kasulikku, mine õpi või midagi, saad kõrgemat palka, saad kommi osta ja hakkad ehk endalegi tiba rohkem meeldima, ei pea rusikahirmuga kinni hoidma seda viimast naist, keda ise ka põlgad, kuna paremad ei vaata sinu poolegi.
4. september 2017, 17:46
ma vastasin 17,17, moded praegast otsustavad, kas ehk sinu jaoks tapvalt karmiks osutuda võib:)
Manna4. september 2017, 15:43
Sellised mehed vaevlevad jubedates kompleksides, kas lapsepoleves saamatajaanud armastus voi mingi psyyhikahaire. Ainult loll laheb sihukesele lahutusest teatama!
4. september 2017, 18:57
a, kuidas tast lahti saada siis??? Palud poliitilist varjupaika või?
****4. september 2017, 19:07
Ma ei saa ka aru, miks minnakse hullule lahutusest teatama.
Tegelikult4. september 2017, 15:41
Kõik 50/50! Naised on mehe riistu küll maha lõiganud.
4. september 2017, 19:00
50 naise riista vs 50 meeste riista või? Pakun, et enam vähem kaks mehe riista üle terve ilma, ahistatud-vägistatud-tapetud naisi miljoneid selle kahe aasta jooksul.
4. september 2017, 15:14
4. september 2017, 15:29
ei või, aga tapavad küll aegajalt.
leht4. september 2017, 16:36
teatab jälle suurelt, et võib.
4. september 2017, 17:59
4. september 2017, 18:17
Indias tapetaksegi, nüüd isegi iga lhmaehmatis seksuaalne tundub. Varsti ründavad kuhugi, kus naisi on. Võib ju proovida, tapame meite omad ka...äkki mõjub iibele ja poolearuliste näljale turgutavalt kuidagi?
Pole väga aru saanud, kuidas poolearulised mõtlevad...täna tapan, homme vangi, lastest kama, iibega tegelegu feministid. Kõik peab olema kole ja vägisi, kes lapsi tahavad need ei tohi, kes ei taha peavad. Kole kamm käib naistevihkajate peas.
4. september 2017, 15:31
võib küll sest see on demokraatia
Naised valivad alati imelikke pätte endale.4. september 2017, 14:58
ei vali ALATI.4. september 2017, 15:27
Suuremalt jaolt mehed ei peksa ju??? Või väidad, et kõik suhtesolevad mehed peksavad?
4. september 2017, 15:31
aga siiski demokraatlikul teel
eestlastest mehed siis pättid 4. september 2017, 15:33
`kenale eesti mehele meeldib peksta,piinata ja tappa.
Ta pole vasjast mõrtsukas,ta kena ja tavaliselt edukas -
Teisi sõnu siis?4. september 2017, 16:01
Sinu arvamusel 14,58 on kõik võetud mehed vägivaldsed või? Kohe mitte üht normaalset meest võetute seas?
4. september 2017, 18:00
sellepärast ma vahetan neid kui aluspükse
Põlenguekspert4. september 2017, 14:54
Kui naine põlema pannakse, siis on tegemist ikkagi "kehavigastuste tekitamisega ettevaatamatuse tõttu" - juhul kui mees on moslem muidugi !
võivad4. september 2017, 14:51
4. september 2017, 15:32
andke minna seda uhkem ...
Põhjused?4. september 2017, 13:55
Naine tuleb arsti juurde, silmad sinised.
Mu mees annab mulle igal õhtul kolki kui koju tuleb.
Arst soovitab seepeale kui mees koju tuleb hakata kibuvitsa teega kurku kuristama ja niikaua kui ta magama jääb.
Naisel hea meel selle nõuande üle ja toimibki sedasi.
Tuleb kahe nädala pärast rõõsa ja nagu uuesti sündinuna arsti juurde ja tänab teda. Tõepoolest aitab, nii kui ma kibuvitsa teega hakkasin kurku kuristama mees ei kolgigi enam.
No näete siis, kuidas mittemölisemine võib mõlemile hea olla vastab arst.
4. september 2017, 15:27
eks see ehmatab ära küll, kui seksnukk mõtlema ja rääkima hakkab. Lubamatu tõesti.
4. september 2017, 15:33
kindlam alati enne kuristamist korralik keretäis
****4. september 2017, 19:05
Need naljad tüütavad juba ära. Pole mõtet vägivalda õigustada. Joodikute pered.
****4. september 2017, 19:06
Lisan veel, et iga artikli juures ühed ja samad naljad. Kas nende kirjutajad ise ei tüdine?
oota veidi!4. september 2017, 20:04
Täku-mära, luku-võtme ja aspiriinitableti naljad täitsa olemata veel. Pealegi...vanasti nimetati seda toda ja kõik olid õnnelikud enne feministe. No, paremad palad veel alles tulemata.
Viskavad4. september 2017, 13:38
Ka naised...mehi kuuse alla
aga ei tapa.4. september 2017, 15:24
Siin oli juttu, et kui naine tahab ise kuuse alla, siis mees mõrvab.
4. september 2017, 15:34
see4. september 2017, 16:38
see käib mehe au pihta kui ta maha jäetakse.
4. september 2017, 17:00
See kergitab siis mehe au, kui ta naist peksab???
viletsama mehe, olgem täpsed 16,38.4. september 2017, 17:06
Siis ju madal enesehinnang, kui au nõnda haavatav on. Normaalse enesehinnanguga mees teab, et valikut tal on, pole see naine esime ega viimane, on nati kurb...või siis pole ja elu läheb edasi. Kui aga väga armastab, siis võidab tagasi, mitte ei hoia hirmu abil enda kõrval.
4. september 2017, 18:00
kui ausalt kodurahu huvides4. september 2017, 18:04
siis iga reede õhtul korralik keretäis ratsapiitsaga , see ennetusabinõu nagu nüüd euroopalik demokraatia nõuab
18,044. september 2017, 19:03
Sul pole naist ju, ennast nüpeldad vai?
to 19.035. september 2017, 18:18
oh sind haledat vennikest - osta sexnukk