Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
1. september 2017, 17:04

INTIIMSUS VS MUSTUS: kuidas kodu su armuelu ära võib rikkuda (3)

Kodu on koht, kuhu jõuavad lõpuks kõik sinu tõsiseltvõetavamad deidid ja mis tegelikult ütleb kõigile sisenejatele, missugune inimene seal elab. Kui sul on külalise suhtes seksikamat laadi plaanid, siis tea, et mõned nähtused sinu kodus võivad teise inimese alateadlikult minema peletada, kirjutab ajakiri Woman's Day. Mõned neist nõuannetest on iseenesestmõistetavad, viimane võib aga esmapilgul ootamatu olla.

1. Tohuvabohu

See on nagu halb hingeõhk enne suudlust või pesemata keha linade vahel. Kui terve elamine on täis suvaliselt laiali paisatud musti riideid, nõusid, riiulitele ärapanemata asju, siis tekitab see külalises küsimuse, mis sinu elus veel korrast ära on.

Foto: PantherMedia / Scanpix

2. Perepildid magamistoas

Kindlasti armastad oma vanemaid, õdesid-vendi ja lapsi, aga nende pildid öökapil, silmad teie poole suunatud... Ei, aitäh. Aseta lähedaste fotod mõnda vähem intiimsesse tuppa, vähemalt seks ajaks.

3. Tehnika magamistoas

Kui su magamistoas on palju tehnoloogilisi vidinaid, tööriistu, juhtmeid ja muud säärast, jätab see pigem mulje tööriistakuurist kui romantilisest seksodroomist. Isegi läpakas võiks uneajaks kusagil mujal asetseda.

4. Mälestus eksist

Ära hoia enda ligi asju, mis sulle kas eksi meenutavad või mille ta sulle kinkis. Anna need emotsionaalse pagasi täitjad ära või hoiusta neid silma alt eemal.

5. Räpane vannituba

Juuksekarvad äravooluaugus, pikalt pesemata vann, seebijäljed üle kraanikausi serva, plekid segistitel... Tualetipotist rääkimata. Kuidas nii saab koos duši alla minna, kui pesemiseks mõeldud ruum ise nii võigas on?

6. Vales suuruses voodi

Kui voodi on mõeldud vaid ühele, siis on pärast uinumine üsna keeruline (kaisus ei jaksa üldiselt öö läbi keegi olla). Kui voodi on meeletusuur, siis on tunne, nagu magaksite kumbki toa eri otsas.

7. Tea, kus „lisavahendid“ asuvad

Kui otsid veerand tundi järjest meeleheitlikult vibraatorit, käeraudu või piitsakest, siis selleks ajaks on meeleolu täiesti läinud. Pane nad juba enne kuhugi lähedale valmis, näiteks öökapi sahtlisse või patjade alla. Või hoia neid karbiga voodi all või riidekapis.

8. Õige valgus

Magamistoas, kus hakkab toimuma midagi huvitavat, peab alati olema õige valgus. Laelambi kriiskav valgus on liiga tugev, täielikus pimeduses kobamine aga kohmakas. Leia mõni mahe valgusti, väike öölamp, küünlad (kardinatest ohutus kauguses).

9. Voodialune ala

Voodi all ei ole hoidla ega teine riidekapp. Ehkki mõni üksik karp võib seal olla (vt punkt 7), siis voodialust täis toppida ei ole mõtet. Kui sul on nii palju asju, et voodialusest saab ladu, siis äkki peaksid osast kraamist üldse vabanema.

10. Isikupäratus

Jah, see võib esmapilgul tunduda äärmiselt kummaline. Aga kas tead, miks hotellitoas seks alati väga kergelt tuleb? Sest voodid on puhtad, kaetud maitseka päevateki ja padjakestega... Ja ei meenuta sulle mitte midagi. Hotellitoas tunned, et kõik muu argine ning jah, ka kodune, on kaugel. Mida ekstsentrilisem või „sinu nägu“ (või nagu punktis 2, sinu perekonna nägu) su tuba on, seda võõramana tunneb ennast seal esmakülaline. Magamistoas on vajalikeks elementideks puhtus, maitsekus, lihtsus ja õige valgus. Sinu iseloom on see, mis on teise inimese juba üle läve kutsunud, igal magamistoa kuupsentimeetril seda näha polegi vaja.