Foto: Kristiina Renser
Mitmesugust
1. september 2017, 09:05

Liis Lemsalu andis täna välja uue singli „Ei peatu“

„Ei peatu“ on Liisi seni tantsulisim pala, mis sündis koostöös aasta produtsendiks ja miksijaks tituleeritud Bert Prikenfeld’i ning armastatud Ewert Sundjaga.

„Minu muusika väljendab üldjuhul minu isiklikke tundeid ja meeleolu. Kuigi ma pole varemalt sedavõrd tantsulise palaga välja tulnud, siis on minus selline "tantsu-Liis" alati olnud olemas. Olen lihtsalt nendel biidiotsimise hetkedel kuulanud teiste artistide muusikat. Nüüd on mul aga suur heameel, et saan jagada enda nime alt ühe mõnusalt liikuva loo,“ jutustab Liis õhinaga.

See on Liisi teine singel, mille nii muusika kui sõnad valmisid koostöös Bert Prikenfeld’i ja Ewert Sundjaga. Aasta produtsendi ja miksija tiitli pälvinud Bert ühisest loomeprotsessist: „Meil on kujunenud sellised mõnusad stuudio-sessionid, kus „lukustame“ end masinate taha ja laseme musal voolata. Katsetame, arutame ja loome.“

"Ükspäev tuli Liis stuudiosse ja ütles, et tahab „tümmi“ teha. Me siis Berdiga vastasime, et heakene küll. Mõeldud tehtud. Laulukirjutajana on tore aeg-ajalt proovida mingeid teisi žanreid ja see on kindlasti üks tantsulisemaid lugusid, mille kirjutamises mina kaasa olen löönud. Jälle kogemuse võrra rikkam,“ lisab Ewert.

Liisi saab oma bändiga uut singlit esitamas näha täna õhtul Tartu Lumepargi suurel suvelõpu kontserdil ning 8. septembril Tallinnas Vabaduse väljakul We Run Tallinn sündmuse laval.

LIIS LEMSALU – „Ei peatu“

Muusika: Liis Lemsalu, Ewert Sundja, Bert Prikenfeld     
Sõnad: Liis Lemsalu, Ewert Sundja, Bert Prikenfeld    
Vokaal: Liis Lemsalu
Produktsioon, salvestus, mix & Mastering: Bert Prikenfeld
ISRC: EE-CK1-17-30406
Väljaandja: Sargentas 
Kõikide õiguste omanik: Sargentas

Liis Lemsalu uue singli „Ei peatu“ video YouTube’is: