Foto: Merilin Siimpoeg
Mitmesugust
12. jaanuar 2018, 20:39

PATUVABA RETSEPT: troopiline jäätisekokteil kurkumiga

Jagame kiiresti ja lihtsasti valmivat kokteiliretsepti nendele, kes eelistavad nädalavahetusele lõbusalt, ent ilma alkoholita vastu minna.

Toidublogija Merilin Siimpoeg soovitab selleks puhuks mangokokteili retsepti, millele annavad omanäolise maitsenüansi hapukas sidrun, õhetav münt ja rikkalikult tervendavaid antioksüdante ning vitamiine sisaldav kurkum. Et selles kokteilis on kasutatud võrdses koguses naturaalsest mangopüreest valmistatud sorbetti ja vanillijäätist, on tegu ideaalselt sobiva patuvaba kokteiliga.

Koostisosad (kogused kahele)

  • 1 tops mangosorbeti ja vanillijäätise segu (310 g)
  • 1 pisike mango
  • 1 viil ananassi
  • 1 oks värsket piparmünti
  • 1 spl sidrunimahla
  • ¼ tl jahvatatud kurkumit

Valmistamine

Püreesta kõik koostisosad kannmikseris ühtlaseks kreemjaks joogiks, vala klaasidesse ja naudi kohe!

Foto: Merilin Siimpoeg