Foto: VIDA PRESS
Suhted
28. august 2017, 10:09

LÄHENE NUPULE ÕIGESTI: 1000 naist paljastab, kuidas on õige stimuleerida kliitorit (8)

Ringjad liigutused, nipsutamine, hõõrumine – kuidas peaks kliitorile lähenema? Men’s Health vahendab uuringut, mille käigus küsiti enam kui tuhandelt naiselt, kuidas neile meeldib.

Väljaandes Journal of Sex & Marital Therapy avaldatud uuringu kohaselt vajab 37% naistest orgasmi saamiseks seksi ajal kliitori stimuleerimist. Lisaks ütleb 36% naistest, et nad otseselt seda ei vaja, aga see teeb orgasmi võimsamaks.

Uuringu tegid Indiana ülikooli ja Kinsey instituudi teadlased koostöös veebisaidiga OMGYes.com. Ja see oli põhjalik. 1055 erinevas vanuses naiselt uuriti peensusteni, mida ja kuidas nad seksuaalse naudingu saamiseks vajavad.

Neljast naisest kolm ütlesid, et mõned orgasmid on paremad kui teised. Aga mis on see otsustav tegur, mis muudab kah-orgasmi hoopiski meeldejäävaks? 78% naistest ütles, et võtmeks on piisava aja kulutamine erutumiseks-erutamiseks. 44% naistest leiab, et orgasmile aitab kaasa tunne, et neid ei kiirustata tagant. Ja 39% ütleb, et selleks on vaja seksi ajal kliitorit puudutada. 13% naistest ütleb, et orgasmi ajab lakke seksi ajal masturbeerimine, 11% vajab anaalset stimuleerimist.

Ja kuidas meeldib naistele puudutatud saada? 67% ütleb, et kliitorit peaks puudutama otse. 45% naistest meeldib, kui liigutused käivad rõõmunupu kõrvalt, ülalt või alt. 25% naistest tahaks, et mees ei rakendaks kliitorile otsest survet, vaid riivaks seda juhuslikult.

Olgu – sellega on enam-vähem selge. Aga milline peaks olema stiil? 64% naistest ajab pöidlad püsti siis, kui kliitorit puudutatakse ülalt ja alt. 52% eelistab ringjaid liigutusi. Pea kolmandikule meeldivad puudutused ühelt ja teiselt küljelt. 21% eelistab pulseerivaid puudutusi või kiireid tõukeid ühele punktile, 16% aga nipsutamist. Vaid 8% naistest meeldib pigistamine ja näpistamine ning umbes 5% naudib kliitori tõmbamist.

Ka surve osas on naiste eelistused väga varieeruvad. 34% naistest eelistab keskmist survet, sellist, mis liigutab nahka. 31 protsendile meeldivad väga õrnad puudutused ja 25 protsendile kerge surve, mis libiseb üle naha. 11% naistest meeldib selline kerge surve, mis tungib sügavamale nahka.

Neli eelistatuimat tehnikat olid rütmilised liigutused, ringjad liigutused ümber kliitori, erinevate tehnikate varieerimine ning õrnema ja intensiivsema surve varieerimine.

Aga muidugi ei sobi üks suurus kõigile ja kõige õigem viis enda partneri naudingute tippu viimiseks tuleb sul endal välja selgitada – ja lihtsaim meetod teadasaamiseks on seda küsida.