Foto: genefic.net
Mitmesugust
21. august 2017, 22:20

Sügis hiilib ligi: KANEELIKUKLIMUFFINID!

Elu- ja ilustiiliblogija Pille-Riin kirjutab, et juba mitu päeva on teda vaevanud meeletu kaneelikukli isu. "Ma usun, et asi on selles vargsi ligihiilivas sügises. Teate küll... õhtul on akna taga juba pime ja tuul sahistab natuke hirmutavalt puulehtedes, paned hubased lambid/küünlad põlema, kerid ennast diivanile fliisi sisse kerra ja siis tahaks midagi eriti head ja lohutavat," kirjeldab ta.

"Mitte selles mõttes lohutavat, et midagi oleks halvasti, lausa vastupidi, lihtsalt ma ei tea eesti keeles ühtegi paremat sõna... no midagi, mis teeks olemise veelgi mõnusamaks.

Vot minu meelest kaneelikukkel on just selline hubane-lohutav ja sügisesse-talve eriti hästi sobiv asjake, mis soojalt koos klaasi külma piimaga tekitab kohe sellise eriti õndsa olemise.Kuna ma ei ole eriti suur pärmitaigna sõtkuja, olen seda vist elus vaid korra teinud, siis otsisin netist variante, kuidas sellest tööst pääseda. Leidsingi Pinterestist toreda retsepti, kus kaneelikuklid on osavalt muffini kuju võtnud. Tundus väga lihtne ja seda see oligi, pool tundi ja "kuklid" olid valmis ning kodu mõnusat lõhna täis."

Tundub isuäratav? Uudista retsepti SIIT!

Foto: genefic.net