Foto: VIDA PRESS
Suhted
15. august 2017, 13:46

KITSI MEES? Naine tundis end „vaid“ 1400-eurosest kihlasõrmusest solvatuna (33)

Kas Eesti naine tunneks end pettunult, kui mees kingiks talle abieluettepanekut tehes 1400-eurose kihlasõrmuse? Üks Suurbritannia naine igatahes tunneb, vahendas Daily Mail.

Muidugi tahab naine, et kihlasõrmus, mida ta oma elupäevade lõpuni kannab, oleks eriline ja väljendaks paari tõelist armastust. Aga üks peatne briti pruut tehti Mumsneti foorumis korralikult maatasa, kui ta tunnistas, et tunneb end kihlatu kingitud 1300-naelasest sõrmusest solvatuna.

Naisele ei meeldinud ei kuldsõrmuse värv ega kujundus. Lisaks märkis ta, et ei saa aru, miks tema muidu helde ja kuuekohalise numbriga palka teeniv peigmees selle väga olulise juveelitoote peale rohkem raha ei kulutanud.

Vastne kihlatu pälvis teistelt postitajatelt üsna kohe omadussõna „ahne“ ja ka öeldi talle, et ilmselgelt hoolib ta rohkem oma iluvidinast ja sellega uhkeldamisest kui mehest, kellega ta abielluma hakkab.

Aga leidus ka neid, kes arvasid, et kui mees teenib aastas vähemalt 100 000 naela ehk 110 000 eurot, siis pidanuks too tõesti kihlasõrmusesse rohkem investeerima.

Vähemalt üks postitajaist kasutas vinguviiuli juttu kommenteerides väljendit „holy f***ing s**t“ ehk maakeeli „ossa püha p***e“. Milline arutelu 1300-naelase kihlasõrmuse teemal tekkis, saavad inglise keele oskajad lugeda SIIT.