Foto: Teet Malsroos
Mitmesugust
14. august 2017, 21:27

Nele-Liis Vaiksoo poeg toetab ema ülikooliõpinguid: "Kodus mind mõistetakse ja küsitakse, kas emale võiks süüa teha."

Tallinna ülikooli avatud akadeemias studeeriv Nele-Liis Vaiksoo jagab TLÜ blogis enda lugu pikast teekonnas ülikoolini: järjekorras teine katse on lauljatari viinud reklaami ja imagoloogia erialale ning hoolimata tihedast päevakavast töö- ja koolielus on tema pere igati toetav olnud.

Nele-Liisi päevad pole ühesugused: kord on proov, siis etendus. Loomulikult pole koolis käimine niisugusel puhul kuigi hõlbus. Ent sellest hoolimata on ta otsustanud, et õpib vajaliku ära kohe esimeseks tähtajaks. „Mulle ei meeldi tähtaegade tulevikku lükkamine,“ nendib ta. Nii keskendubki ta õppimisele päris korralikult, et igast ülesandest endale võimalikult palju päriselt kasu saada.

Kodus teda mõistetakse, küsitakse, kas emale võiks süüa teha, kui see parajasti õpikute taha varjunud on. Ning eks ema ind peegeldu ka sellesse põlvkonda, kes parajasti päriselt kooliealine on.

Avatud õpe käib Tallinna Ülikoolis poole aasta kaupa. Esimene poolaasta on õppuril läbitud, teine käsil. Ning kui nii edasi läheb, tuleb veel kolmas ja neljaski.

📸 Klõps: @martindremljuga

A post shared by N E L E-L I I S V A I K S O O (@neleliisvaiksoo) on