Foto: Facebook
Mitmesugust
9. august 2017, 15:10

Evelin Ilves negatiivse tagasiside kohta: "Restoranis tuleb vahel ette üle mõistuse intensiivseid päevi."

Naistelehe kolumnist Evelin Ilves on alates kodurestorani avamisest rääkinud avameelselt isemajandamise köögipoolest: on olnud paremaid ja kiiremaid aegu ning ausalt on pajatatud ka keerulistest hetkedest. "Restoranis tuleb vahel ette üle mõistuse intensiivseid päevi," kirjutab Evelin värskes ajakirjas täna. Loe tema kolumni täispikkuses ja tasuta SIIT!

Ent pisiäpardustest ja nurisejatest hoolimata on hulk inimesi, kes kodurestorani toitu, miljööd ja teenindust kiidavad. Need inimesed teavad, kuhu nad lähevad ning ei lisa ühele pulgale suure meeskonnaga gurmeetoidukoha pealinnas ja kahemehe kodurestorani Hiiumaa metsade vahel. Lisaks võtavad endale ja perele selle aja, et teistmoodi toiduelamusest osa saada. 

Seega on restoran Facebookis saanud ka kuhjaga kiidusõnu, plusspunktiks peetakse justnimelt ehedat miljööd ja värsket toorainet.