Foto: erakogu
Mitmesugust
9. august 2017, 19:06

Evelyn Mikomägi sünnitusest: "Austan emasid, kes üle ühe lapse ilmale toovad."

Laste sünd on Evelyn Mikomägi ja tema elukaaslase jaoks olnud üks ­rahulikumaid ning meeldivamaid eluetappe üle pika aja. Elu on nüüd ­korraldatud nii, et ettevõtjatena on mõlemad vanemad lõpuks maha ­raputanud tööpinged ja keskenduvad enamasti vaid enda jaoks ­olulisimale – järelkasvule.

Foto-filmistuudio XL-Studios ning modelliagentuuri Living Models juhi ja särava ärinaise Evelyn Mikomägi (37) ning tema partneri, fotograaf Sven-Olof Englundi (46) perre sündis kevadel imearmas tütreke Stella. Perekonnas on juba kasvamas teise klassi minev poisipõnn Sanders.

Evelyn on õnnelikum kui kunagi varem ja tunnistab, et nüüd on justkui kogu komplekt koos. «Uudis uue ilmakodaniku tulekust viis meid kõiki seitsmendasse taevasse. Lapse sünniga antakse minu arvates meile justkui uus võimalus elu uuesti elada, mis on äärmiselt positiivne ja võimas tunne. Naudin seda iga hinna eest,» ütleb sel suvel rahulikult kodustuudios ja suvemajas olemist nautiv Evelyn. «Emaks olemine tähendab minu jaoks elu mõtet. Pole midagi ägedamat, kui kogeda olevat taas läbi lapse silmade. Tahan olla selline vanem, kelle juures lapsed alati end turvaliselt ja armastatuna tunneksid. Emaks olemisel aga ei tohi unustada ennast, oma unistusi ja eesmärke, millega olla eeskujuks ja inspiratsiooniks ka oma lastele. Usun, et lapsi ja muud olulist elus on võimalik omavahel kombineerida.»

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse