Ilu ja mood

JALAD TAGUMIKU ALT VÄLJA: 9 põhjust, miks iga mees peaks jõutrenni tegema (9)

LISA KOMMENTAAR

alt-right20. august 2017, 20:15
Sellest lihaste pumpamisest on vähe kasu, kui neid lihaseid ei kasutata Lääne tsivilisatsiooni kaitsmiseks islamismi sissetungi eest.
Ilusolemine normiks7. august 2017, 22:33
karm tõde - aina rohkem tekib põlvkondi, kus enamuses on nn. ''lillekesed''. Mehehakatised, kes ei oska ei joosta, ei tõsta raskusi, ei kannata füüsilist pingutust.. saaks ainult olla cool ja kanda fäänsit riidetükki! Iga liigutus klõpsitakse kuhugi sotsiaalmeediasse, et oma naiselikku edevust rahuldada. Moblas sorimine ei tekita mingeid probleeme, samas kui on tarvis pesu triikida või süüa teha (ENDALE!), siis otsitakse telefonist vastavat äppi.. No mida selliste ilueedidega peale hakata? Pooled neist ei vahi isegi vastassugu, lastest me ei räägigi. Otsige üles filmid ''Viies element'' või ''Näljamängud'' ja te saate aimu, mis ootab inimkonda ees nii saja aasta pärast! Meeldiv?
kõik muutub7. august 2017, 17:20
Tahate öelda, et meil kehtib ikka veel koopa aja ilustandard? Et õige mees peab kindlasti lihaseline olema. Siis on ta ilus ja meeldib naistele. Aga kas teate, et nii pole sugugi kogu aeg olnud? Paar-kolm sada aastat tagasi peeti tugevaid mehi talupoegadeks, seega lihastega sel ajal naisi ei võlutud. Siit võib teha järelduse, et see praegune kehakultus võib ka mingi aja pärast mööda saada ja meestes hakatakse muid asju hindama. Muuseas, kui meie laste soovõrdne kasvatus hakkab tulevikus vilju kandma, siis ka musklirullidest mehed jäävad üksikuteks. Nii et kui naised tahavad tugevaid ja lihaselisi mehi, peaksid naised midagi ette võtma, et Eestis kasvatataks poistest mehi ja tüdrukutest naisi. Ja homod võiksid kappi tagasi minna (lesbid samuti).
//7. august 2017, 17:30
Praegu võlub paks rahakott ka rohkem, kui lihased, naised võivad ilusate meestega ju öö veeta, kuid pidev kooselu vaid priske rahakotiga.
// -le7. august 2017, 18:52
Tahtsin sama kirjutada. Paks rahakott võtab need eesti naised kõik maha, olgu see mees milline tahes. Jälle kommentaar ei sobi sõnumilehe modedele või? Modereerige..
võiks7. august 2017, 22:23
vaadata ka sedasi, et asi pole teistele meeldimises vaid enesetundes ja tervises.
äkki lõpetaks udutamise õl7. august 2017, 16:34
Teoorias on kõik ilus, praktika on see, et mingi 50% ei näe erilist muutust ka aastaid trenni tehes, kui mitte arvestada kaalu langust ja kuivemaid lihaseid õigesti toitudes, suured lihased on geneetikas kinni ja kui pole geneetikat pole ka lihaseid, mul on kümnete aastate kogemus saalides, ärme peta end igatsugu ilusate teooriatega. Samahästi võiks kirjutada, et kõigist inimestest saavad kuulsad teadlased, pange nad vaid ülikooli.
xcvx7. august 2017, 21:42
Sa oled kümneid aastaid saalides tühja rassinud siis, geneetikas pole kinni midagi, lihas on lihas ja õigesti toitudes ja treenides see läheb suuremaks.
xcvx-le7. august 2017, 23:35
Sinu jutt ongi enesepetmine millele viitasin, mina isiklikult pole kõige viletsama geneetikaga, jutt oli pooltest käijatest kes lihasmassi ei saavuta. Peaaegu kõik eesti spordiklubide treenerid on ise luukered ja sa tuled mulle rääkima trennist ja toidust, ennast ei aja naerma. Saalis need rasvata kuivad luukered võivad ära petta, kuid riietes näevad välja nagu kroonilised haiged.