Foto: Erakogu
Mitmesugust
6. august 2017, 09:00

SALEDA SUVE RETSEPT | Söö pigem jäätmeid

Suvine grillihooaeg koos ehteestlasliku kõik-tuleb-ära-süüa-mentaliteediga võib olla taljele paras nuhtlus. Pererahvas kipub ikka head ja paremat pisut lisaks varuma. Nii võibki juhtuda, et kõigil on juba ammu kõht täis, aga mõnusaid palu tuleb sütelt aina juurde.

See on väga ohtlik. Inimene võib süüa palju rohkem, kui täis kõht lubab. Tegelikult võiks üks söögikord sisaldada dietoloogide sõnul vaid käelabasuurust tükki liha! Kui just järgmisel päeval maratoni ei joosta, jäävad ülesöömised üsna kauaks tasategemist ootama. Teisalt aga tekib küsimus, mida teha järelejäänud ja täiesti söögikõlblike grilltoodetega.

Vastus on lihtne: tuleb õppida neid võimalikult maitsvalt uuesti kasutama. Anname kaks ideed, kuidas järelejäänud grill-liha ära kasutada.

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse