Foto: Sigrid Osa
Mitmesugust
4. august 2017, 13:53

GALERII | Kuressaares Arensburgi Päikeseterrassil toimus Tiina Talumehe kaunis moesõu

Laupäeval, 29. juulil toimus Kuressaares Arensburgi Päikeseterrassil Tiina Talumehe kollektsiooni esitlus. Ühtlasi avati kaheks päevaks Arensburgi konverentsikeskuses pop-up-butiik, kuhu kõik olid oodatud tutvuma ja proovima kauneid kleite.

Juba viis aastat on Arensburgi Lounge Muusas ning Päikeseterrassil toimunud mitmete erinevate kodumaiste moebrändide ning disainerite showd, mida saadavad lisaks elav muusika ja maitsenaudingud. Sündmused on olnud väga populaarsed ja toovad moeelamuse koju kätte nii saarlasele kui mandrilt saabunud publikule.

Tiina Talumehe kollektsioonid koosnevad valdavalt kaunitest kleitidest, kuid sealt ei puudu ka õhkõrnad seelikud, suveõhtutel asendamatud kerged jakid ja mantlid ning suveöö unenäona kaunid pruutkleidid. Tiina looming on valminud mõeldes Eesti disaini hindava naise peale, kes ka oma igapäevases rõivastuses eelistab mugavat, kuid elegantset joont ning kvaliteeti. Kollektsioonide värvigamma lubab endale lemmiku leida väga erinevate värvieelistustega kandjatel.

Kohtame klassikaliselt rahulikke toone, aga ka praegu ülitrendikaid sinepikollase-rohelise ja õrnroosa-indigo kombinatsioone, ühevärvilistest julgete linnumustriteni, sekka  ka lilleõite maagiat. Kõik see ilu valmib armastusega Tiina Talumehe Rotermanni moestuudios Eesti parimate õmblejate käe all.

Foto: Sigrid Osa