Foto: Kalev Lilleorg
Mitmesugust
2. august 2017, 07:58

Marek Lindmaa loobus pidutsemisest ja leidis armastuse

Kui tavaliselt ei kipu mehed armastusest rääkima, siis teletäht Marek Lindmaa on meeldiv erand, kes oma tundeid vaka all ei hoia. Tema sõnul on julgelt unistajate päralt maailm ja armastus tuleb nende juurde, kes ise end armastavad.

Marek Lindmaa (33) ja tema kallim Marge tulid äsja Hispaania suvekuumusest. Mees on taas tööl uudisteankruna «Suviste seitsmeste» stuudios Paksu Margareeta katusel. «Käisime seiklemas. Kaks-kolm reisi aastas ikka teeme. Veebruari lõpus olime pikemalt Filipiinidel. Seal oli ka väga mõnus,» räägib Marek ja lisab, et sihtkohast tähtsam on reisikaaslane. Tema sõnul on hea ära käia ja näha, kuidas mujal elatakse. See võib olla väga õpetlik. «Seal oli hoopis teine keskkond. Inimesed olid õnnelikud, naeratavad, soojad. Filipiinidel võib inimene elada kuskil hurtsikus, aga ta on nii soe ja rõõmus. Siin läksin poodi, vaatasin, kõik käivad morni näoga, suu kriipsuks tõmmatud.»

Uudisteankur ei usu, et eestlastel midagi viga on, nad on nii lihtsalt harjunud. «Suvi on selline nagu talv. Jaanipäev ja jõulud on ühesugused,» muigab ta.

Marek arvab samas, et elu on täpselt nii raske, kui raskeks sa selle ise endale teed. Koos armastusega on aga kõik helgem, mida elus ette võtad. Mees tutvus juba kaks aastat tagasi sõbra sünnipäeval turunduse ja müügi valdkonnas töötava Marge Männistuga. Kaks aastat hiljemgi on nende vahel tunded kuumad ja kõikjal käiakse käsikäes.

Ta tunnistab, et nad ei saa päevagi teineteiseta. Kui ollakse töö tõttu eemal, siis vähemalt helistavad ja saadavad sõnumeid. «Mõnus värelus on endiselt hinges. Kui teda näen, siis liblikad lendavad, kui ei näe, siis tunnen, kuidas igatsus kasvab.»

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse