Foto: Ilmar Saabas
Mitmesugust
31. juuli 2017, 22:55

IMETLE FOTOSID | Evelin Samuel-Randvere pani müüki enda romantilise kodu!

Lauljatar Evelin Samuel-Randvere on otsustanud müüki panna enda romantilise kodu Nõmme südames: korteril on suured aknad mis annavad juurde palju avarust ja valgust, maja seinad ning põrandad on väga helikindlad, naabreid pole üldse kuulda. Erilist rõhku on pööratud ka detailidele.

"Üks teisest rahvusest potentsiaalne korteriostja tuppa ei tulnudki, vaid keeras meie maja nähes linna tagasi, kuna maja asuvat liiga metsa sees," pajatab Evelin huvitavat, ent omapärast lugu potensiaalsest korteriostjast.

"Eestlane tahaks aga veel sügavamale metsa ja need raba- ja metsarajad on puhas nauding. Ja tegelikult asubki see mets ju linnas."

Korteril on lisaks 2 rõdu, üks neist hoovi poole - teiselt aga avaneb ilus vaade Nõmme parkmetsale. Parkmets on looduskaitseala, mistõttu ei tohi seda ka rohkem hoonestada ning pole karta, et praegune rahu saaks rikutud, seal kasvavad mustikad ja seened.

Aga ka see pole veel kõik! See, kes leiab korterile ostja, saab tõelise poputamise osaliseks: Evelin Samuel on lubanud õhtusööki perele, soovi korral koos muusikalise eeskavaga ning kingituseks ootavad ka nimelised tassid!

Tundub romantiline ja ideaalne korter tulevikukoduks? Uudista fotosid ja täpsemat infot SIIT!

Foto: Ilmar Saabas