Blogid

Kuidas Eestis tekkis nudistide liikumine (13)

LISA KOMMENTAAR

naine29. juuli 2017, 10:53
Täiesti arusaamatu. Miks peab inimene teiste ees alasti olema? Mida ta sellest saab? Kellele on vaja sellist "vabadust". Kui Sa ei oska mingil muul viisil ennast vabana tunda, kas siis tõesti on alastiolek ainus vabaduse tunnetus. See on haiglane väljendusviis vabadusele. Kas on tõesti kena vaatepilt, kui mingi alasti mees, kotid ripakil, kõht punnis ees, kõnnib ringi, või vormist väljas alasti naine - rinnad ripakil ja väljaveninud, kõht lotendab, reied rasvunud, rasvavoldid igal pool. - on see tõesti eetiline ja annab vabaduse tunde. Kas lapsi peab tingimata häirima oma haige mõttemaailmaga ja seletama nendele, et see ongi vabadus. Kas tõesti pole moraalset lodevust juba küllalt noorte hulgas. Ei pea seda veel juurde produtseerima. Selline käitumine ei ole normaalsetele inimestele vastuvõetav. Kui keegi tahab alasti olla, tehku seda oma kodus ja vahtigu ennast peeglist nii palju kui süda lustib, aga ärgu tükkigu teistele oma haigust demonstreerima.
vaeseke,29. juuli 2017, 13:11
sa vist saunas kunagi ei käi ja dushi all ka riietes :)? Kui millestki aru ei saa, siis targem inimene oma rumalust välja ei näita. Kui mulle midagi ei meeldi, kas pean siis ka teisi haigeteks sõimama jne?
29. juuli 2017, 17:43
Sina oled haige. Kui sinu mõttemaailm koosneb ainult alasti olekus, siis ei ole midagi parata. Kas ütlesin, et duši all käiakse riietes ja saunas käimine ei ole ka miongi keha demonstreerimine, seal pestakse, aga, et rannas ringi liikuda ja alasti tyeiste ees oma vormist väljas kehaga
29. juuli 2017, 17:50
Sa oled ka ilmselt sellest alastiolekust vaimustuses. Ma ei räägi duši all käimisest ega saunas pesemisest. Sa lihtsalt ei saa aru, sest oled piiratud mõistusega. On igat liiki elukaid - ühed tunnevad mõnu ennast alasti näidates, teised jälle liputamisest, jne. Ole väärikas ja hinda teiste eetilist tõekspidamist ja intelligentsi. Kui sul need omadused puuduvad, siis ole OMA KODUS NII ALASTI KUI SOOVID, AGA ÄRA HÄIRI NORMAALSEID INIMESI.
modekale 29. juuli 2017, 17:51
ida siin modereerida oli. Kas see alasti olek ei ole siis sama, mis lip..utamine. Või ei meeldinud sulle see sõna iseenesest.
29. juuli 2017, 17:56
Sina oled rumal ja piiratud mõistusega, sest normaalne inimene ei käi ennast avalikus kohas lip..utamas. Kas sa aru ei saa, et inimene peseb ennast privaatses kohas ega kutsu sinna teisi vaatama ega lähe randa pesema. Sama hästi võiksid oma ihulisi vajadusi rahuldada kõigi nähes, see ka ju normaalne ja inimesele omane protsess. Aga sul ei jätku ilmselt nii palju intelligentsi, et sellest aru saada. Ole oma kodus nii alasti kui tahad, aga ära häiri oma vormist välja veninud kehaga kultuursete inimeste eetilisi tõekspidamisi.
ppr29. juuli 2017, 20:40
Ja palju need tänapäeva päevitusriided mida mittenudistid rannas kannavad, nende raisus keha peidab teiste eest? Kultuursed aga lollid, öeldakse sinu kohta!
Sull1. august 2017, 08:02
Kas inimese riieteta keha on ebanormaalne ? Riided on selleks,et kaitsta keha välistingimuste eest. Miks aga Pärnu rannas on nn. naisterand...? Miks naised võivad olla rannal alasti,mehed mitte...? Kui on ebameeldiv alasti inimest vaadata, ÄRA SIIS VAATA !!!
29. juuli 2017, 21:34
selleks, et mitte olla iseenese ees alasti.
ants29. juuli 2017, 09:49
Nii et 1925 a on meie maal nudism alguse saanud ja hakanud levima
29. juuli 2017, 17:40
ning just Pärnus sellelt alasti naiste plaažilt kus praegu pidi käima Foto Sessioon parima palja naise fotole,auhind ka
vaatasin eemalt29. juuli 2017, 17:53
käib nii kõva pildistamine,neid jõudsin lugeda üle kümne,edu ilusate fotode saamise nimel
29. juuli 2017, 19:51
nagu paha haigus või katk.