Mitmesugust
30. juuli 2017, 11:54

Päike paneb palged särama

Isegi kui suvesooja napib, on päike siiski taevavõlvil kõrgel ning kõik kuidagi helgem ja valgem. Seetõttu võiks ka jumestus olla kergem, et tuua esile su loomulik ilu.

Suvel kehtib reegel: vähem on parem. Ära mata oma nahka paksu meigikihi alla, mis kipub vähegi soojema ilmaga nahakurde rõhutama. Suvine jumestus võiks olla kerge ja kaua vastu pidada ka soojema ilmaga. Vunki saad juurde lisada erksate silmapliiatsite ja huulevärvidega.

Nägu

Kaitse nahka päikese eest. ­Kasuta õlivaba näokreemi ja ära unusta päikesekaitse­kreemi, kuna see hoiab ära enneaegsete kortsukeste ja pigmendilaikude tekke. Jahedus UV-kiirgust ei blokeeri. Kui nahk on rasune, kasuta matistavat aluskreemi ehk primer’it. See ei lase näol läikima hakata ja jumestus püsib kauem paigal. Primer’it kantakse peale pärast näokreemi ja enne jumestuskreemi.

Jäta paksud jumestuskreemid kõrvale. Suvel kasuta pigem BB-kreeme, mis on kerged. Kui sul BB-kreemi ei ole, võid jumestuskreemi hulka segada pisut näokreemi ja niimoodi seda õhemaks muuta. Kasuta valgustpeegeldavat peitepulka, mis katab silmade all oleva tumeduse ja annab erksust juurde. Paksema peitekreemiga võid katta kergemad iluvead, mida BB-kreem ei eemaldanud.

Põsepuna annab noorusliku ja tervisest pakatava ilme. Kanna kreemjat põsepuna põsesarnadele, hajuta näppudega. Nii on tulemus loomulik.

Ära puudriga liiale mine. Puuderda ainult näo T-tsoon peene matistava puudriga, nii püsib nägu matt ja jumestus ei lähe päeva jooksul laiali. Päikesepuuder annab kohe päevitunud jume. Kanna seda suure pintsliga otsmikule ja põskedele. Päikesepuudrit võid panna ka silma koopajoonele lauvärvi asemel.

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse