Foto: kristjan lepp
Mitmesugust
26. juuli 2017, 08:19

LAHE MUUTUS | Alati punapäine Tiina Mälberg rokib ringi poisipea ja blondiinina!

Alati punapäine Tiina Mälberg on otsustanud enda ellu tuua parajas koguses värskust ning muutus on olnud niivõrd julge, et näitlejannat ei tunne äragi! "Öeldi, et pidin kui 10 aastat noorem välja nägema," rõõmustab Tiina.

Punase heledama vastu on Tiina vahetanud juba mõnda aega tagasi, ent nüüd lisas ta välimusse veel ühe nüansi ja lasi endale rokiliku poisipea lõigata.

"Imesid sünnib. Puhkus. Pisut pilvisel hommikul, sain viimaks oma väljakasvanud, sorgus salgud ära lõigatud ja värske värviga kaetud," kirjutab Tiina Mälberg enda sotsiaalmeedias.

"Kui väljusin, säras päike ja öeldi, et pidin kui 10 aastat noorem välja nägema. Aga see polnud veel kõik. Maire ootas mind oma imearmsas IMED salongis Rakveres ja Coolifting lubas mult veel 10 aastat ära võtta. Sel ajal, kui mina kergelt löögastusin, liikus pisike põrisev aparaat mööda mu nägu ja kaela torkides kergelt nahka ning silitades seda õhuga. Lihased lõdvestusid hetkega, pinged vabanesid ja kui Maire mu juba mõne minuti pärast, peale ka kerget masaaži, et nahale kantud seerum veel sügavamale saaks tungida, maski alla lamama jättis, tundsin end, kui heljuv sulg. Kui nüüd taas tänavale astusin, polnud päike veel loojunud, kuid mina tundsin end ikka lendleva, särava ja vabana, täis tahtmist tegutseda, kui 20 aastat tagasi, mil siin oma tööd alustasin."

Vaata galeriist punapea parimaid hetki läbi aegade!