Foto: Daisy Lappard
Mitmesugust
26. juuli 2017, 17:34

Raadio Sky Plus saatejuht Aili Stůre: «Praegu tuleb anda endast parim.»

Kunstnikuhingega Aili Stůre on värvikas noor daam, kes ääremaalt lendu tõusnuna tegi tiiru Soomes ja Londonis ning naudib nüüd oma tööd raadio Sky Plus saatejuhina. «Ma pole kunagi tahtnud olla hall mass,» tunnistab ta ise.

Aili (26) sündis ja kasvas Valgas. Ääremaal väikses ja vaikses koolis käinud neiu unistas juba varakult kunstnikuelust. Ta on alati silma paistnud nii välimuse kui ka täiskasvanuliku tarkuse poolest, olles aga samal ajal rõõmsalt lapsemeelne: kord kannab blondi, siis roosat või helesinist juuksepahmakat. «Ekstravagantsus on mul sees juba noorusest. Sellest hetkest, kui keemilised lokid nässu läksid,» naerab Aili.

Kui lokikesed välja kasvasid, lasi ta juukseid üha lühemaks lõigata ning lõpuks pea roosaks värvida. «Töötasin Karnevali poes ja mulle meeldis parukaid kanda. Mul on ka armas juuksur, kes on nõus tegema hullumeelseid asju,» jutustab stilistiks õppinud naine. Kohtumisele saabub ta kosmonaudipildiga särgis, millel kiri «Kui vanaks jään, kolin maale». Ailit võib aga kohata isegi ükssarvikukostüümis. Ta pole kunagi tahtnud olla hall mass. Juba pilk temale veab suunurgad üles ja ka suheldes koorub välja üdini positiivse ellusuhtumisega inimene.

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse