Foto: PantherMedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
27. juuli 2017, 11:55

KAS AIMAD? Vaata, kellega kogevad parimat seksi LÕVI ja NEITSI! (1)

Kui armastad horoskoope, siis oled tõenäoliselt uurinud, milline sodiaagimärk sinuga kõige paremini romantiliselt sobiks. Kes oleks sulle parim voodikaaslane?

Eile saime Your Tango abiga teada, kes sobiks voodisse Vähi ja Kaksikutega, kuid täna vaatame, kes oleks seksis parimad partnerid Lõvile ja Neitsile

LÕVI

Seksuaalne stiil

Lõvi tahab voodis olla staar. Loomulikult tahab ta ka voodis olla sama dramaatiline nagu eluski. Lõvi ihaldab tunnustust ja publikut. Kui avaldad talle tunnustust ja kiidad teda, siis jätkab ta su rahuldamist.

Need looduslikult juba armastajateks loodud kujud on väga seksuaalsed, pühendunud ja leidlikud. Sõna "ei" ei ole neile vastuvõetav.

Seksuaalne sobivus: Jäär, Ambur, Kaksikud, Kaalud ja Veevalaja.

Mis meeldib ja erutab: meelita teda! Ütle Lõvile, et ta on vapustav, vaimukas ja voodis imeline. Ta libiido tõuseb pärast kiitust taevani ja kasu saab sellest eelkõige tema partner!

Mis rikub tuju: Lõvi peab tundma, et tema vastutab. Või vähemalt peab temas selle tunde looma. Kui hindad meelerahu, siis ära proovigi Lõvile öelda, mida ta tegema peaks.

NEITSI

Seksuaalne stiil

Nad eelistavad puhast ja armsat keskkonda. Nad on armsad, romantilised inimesed, kes eelistavad rahulikke suhteid ega salli agressiivseid partnereid.

Kui pakud midagi vallatut ja Neitsi näib šokeerituna, siis tegelikult on ta sellest mõttest erutatud. Mõni keerulisem poos või rollimäng, proovige!

Seksuaalne sobivus: Sõnn, Kaljukits, Vähk, Skorpion, Kalad.

Mis meeldib ja erutab: puhtad linad, traditsioonid, rutiin. Kohtle teda hellalt: osta kingitusi, loe luuletusi ja töötle tema vanamoodsat seksuaalsust.

Mis rikub tuju: ära suru teda maha ja asu tegudele. See pole tähemärk, kes naudiks seksi stiilis maha ja taha.