Foto: PantherMedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
25. juuli 2017, 11:58

PANE END VALMIS! Vaata, kellega JÄÄRAL ja SÕNNIL on parim seks! (1)

Kui armastad horoskoope, siis oled tõenäoliselt uurinud, millise sodiaagimärgiga sul kõige parem romantiline klapp oleks. Kes on parim voodikaaslane?

Täna vaatame Your Tango abiga, kes sobiks voodis partneriks Jäärale ja Sõnnile.

JÄÄR

Seksuaalne stiil

Kirglikud ja kannatamatud, tahavad kohe asjaga pihta hakata. Neid ei huvita sulle lillede kinkimine ega romantika. Nad on tegutsejad, mitte unistajad! Nad eelistavad vürtsikat, energilist ühet. Romantiline armatsemine pole neile.

Jäärad teavad, mida tahavad. Nad tahavad seda kohe! Kui sa oled Jäära sihtmärk, siis võid oodata pühendunud kaaslast voodis, kes pakub sulle rahuldust. Ära ainult oota eelmängu, sest seda ei tule!

Seksuaalne sobivus: Lõvi, Ambur, Kaksik Veevalaja.

Mis meeldib ja erutab: kõik erinev ja uus, agressiivne partner. Rünnak. Jäär naudib voodis üllatusi ja see erutab teda väga.

Mis rikub tuju: kordus ja rutiin. Planeeritud seks. 

SÕNN

Seksuaalne stiil

Sõnnile meeldivad õhtusöögid ja aeglane võrgutamine. Ta vajab aega. Kui sina osutud selleks üheks ja õigeks, siis tahab sind ja ainult sind! Nad on usaldusväärsed ja nendega on lihtne suhelda. Seksis naudivad Sõnnid lihtsust, kuid nende libiido kannatab ära ka kõige tormilisema ja naudingurohkema öö!

Seksuaalne sobivus: Neitsi, Kaljukits, Vähk, Skorpion, Kalad.

Mis meeldib ja erutab: sõnn neelab kohe konksu alla, kui romantikaga vaeva viitsid näha. Mõned lilled toas ja õied voodil, mahe valgus ja hea vein... Aga arvesta, et kui näedki palju vaeva, siis Sõnn tahab kiirelt voodisse jõuda. Hiljemalt teiseks looks olete tõenäoliselt juba linade vahel hullamas.

Mis rikub tuju: kui surud Sõnni vastu seina või ilmud ta koju erilises kostüümis paneb see ta ebamugavusest värisedes põgenema. Sõnnid armastavad traditsioone ja rutiini, mistõttu neile ei paku pinget erilised rollimängud ja kinkepaberis paljad ihud.