Foto: PantherMedia / Scanpix
Ilu ja mood
21. juuli 2017, 18:20

Kuuma ilma kohtinguvarustus: korralikud trussikud ja taskurätik (2)

Kas on tõesti võimalik, et suvi on kohale jõudmas? Ilusa ilmaga on kordades meeldivam ka uute inimestega tutvuda, väljas õhtustamas ja rannal promenaaditamas käia. Sooja ilmaga kaasneb aga paar väikest muret: higistamine, tänavatolm ja küsimus, millised riideid kohtingul kanda, milles sa samas täiesti ära ei hauduks. Ajakiri GQ jagab suveperioodil väljas käimiseks järgmisi soovitusi.

1. Alusta kõige olulisemast: õhku läbilaskvad alukad.

2. Jakk või pintsak ja T-särk. Tundub liiga palav? Tegelikult on see hea, sest esiteks varjab kahekihiline rõivastus paremini higiplekke, teiseks ei tea sa kunagi, kas restoranis pole äkki jahe konditsioneer. Siis on hea, kui jakk peal on. Lisaks näeb selline kombinatsioon pisut šikim välja.

3. Rääkides higiplekkidest: kamuflaaž. Kanna tumedat või üldse musta T-särki, mis ei ole liibuv. Kindlasti peab see olema naturaalsest materjalist.

4. Sokid. Sandaalidega mitte kanda, kuid kinga sees lasevad su jalal kõige paremini hingata madalad sokid.

5. Taskurätik. Valmistu halvimaks ning pista pintsakutaskusse taskurätik. Kui oled tõesti näost leemendav või tunned, et higi niriseb juba mööda selga kannikate vahele, siis palu daamil ennast vabandada ja pühi tualettruumis higi ja mustus maha.