Modell Lindsey PelasFoto: AskMen / Facebook
Suhted
20. juuli 2017, 21:03

Naisel on suured rinnad? Kuidas temaga suhelda (nagu inimesega) (25)

Olgu ta rinnad väikesed või suured, iga naine on ennekõike ju teine inimene oma tunnete ja mõtetega, keda niisama vahtida või kommenteerida on nõme. Supermodell Lindsey Pelas, keda on (looduse poolt) õnnistatud lopsaka rinnapartiiga, selgitab oma hiljutises videos, mida mehed sageli valesti teevad, kui temasuguste kurvikate naistega suhtlevad. Samuti on suurte rindadega naiste kohta ringvel ka rumalaid eelarvamusi.

1. Naised ei ürita oma suuri rindu alati eksponeerida. Nad on nähtavad, sest noh, nad on suured. Sageli ei arvesta rõivatootjad eri suuruses vormidega. Nii võib riietus, mis väiksema rinnaga naise seljas täiesti tavaline välja näeb, suurte rindadega naise puhul täieliku va-va-vuum-efekti esile kutsuda.

2. Ära vahi neid kogu aeg. Naised ei vahi terve vestluse vältel sinu varustust.

3. Naiste jaoks ei ole rinnad põnevad. Uskumatu, kuid nad tõepoolest ei näpi oma rindu ega mängi nendega päev läbi. Rindadega harjub ära.

4. Ära küsi: "On need päris?"

5. Seks ja suured rinnad on küll tore kooslus, aga kogu eelmängu ei tohiks nende peale kulutada.

6. Lase naisel ise enda pesu valida. See pitsisatsiline rinnahoidja võib küll sulle jube seksikas tunduda, aga kui see pole paras, siis on see valus ja ebamugav.

7. Ära kutsu rindu hellitavate hüüdnimedega.

8. Naistele pole vaja öelda, mida nad oma rindadega tegema peavad. Naised ei pea kellegi rõõmuks "tissi näitama" või ühegi moraalijüngri pärast rindu kinni katma. Mis on mugav ja mille järele tuju on, seda naine ka teeb.