Evelin Ilves müüs esinduskleite.Foto: Kuvatõmmis / TV3
Tele
19. juuli 2017, 22:55

TV3 VIDEO | Joon alla endisele elule: Evelin Ilves müüs oma esinduskleidid maha võileiva hinna eest (110)

Presidendiprouana süüdistati Evelin Ilvest selles, et ta oma välimusele ja rõivastele liiga palju rõhku pani ning maksumaksja raha kulutas.

Presidendikantselei majandusaruande kohaselt kulus president Toomas Hendrik Ilvese abikaasa Evelin Ilvese esindusrõivastele seitsme aasta jooksul üle 70 000 euro. Esileedi sai pillava eluviisi pärast hurjutada.

Nüüd tõmbas Evelin Ilves oma endisele elule presidendi kaasana lõplikult joone alla, vahendas TV3 "Suvised seitsmesed". Ühel ilusal suvepäeval korraldas ta väljamüügi ning andis kõigile võimaluse soetada endale tema kalleid esinduskleite ja kostüüme praktiliselt võileiva hinna eest.

Ostjad said pakkuda oma hinna. "Kõik on saanud asjad kätte hinnaga, mis nad on ise pakkunud," ütles Evelin Ilves, kes praegu eelistab maalähedast ja lillelapselikku stiili.

Mõned kleidid said maha müüdud lausa 80-90protsendilise allahindlusega. "Mul on hea meel, kui nad edasi kõnnivad kellegi seljas ja kellegi õnnelikuks teevad," rääkis Evelin Ilves, kelle sõnul olid mõnel heameelest pisarad silmas.