Foto: Daisy Lappard
Mitmesugust
19. juuli 2017, 12:55

Kirsti Timmer: "Ma lülin meeletult hilinemist, ma ei talu sellist teise inimese aega lohakat suhtumist."

Kirsti Valdstein-Timmer jagab taas enda Facebooki seinal hetke elust enesest ja sedapuhku koputab ta inimeste südametunnistusele ning pöörab tähelepanu aja austamisele

Kirsti sõnul tehti talle juba lapsena kodus selgeks, et aega tuleb austada. "Isa rõhutas alati, et enne oled 15 min varem kohal, kui jääd 5 min hiljaks," meenutab ta. "Hilinedes lükkab inimene käima hilinemisahela. See, kes sind ootama peab, jõuab järgmisse kohta hiljem ja järgmisse ja omakorda need inimesed, kellega need ootajad kohtuma peavad...Ja kust sa võtad õiguse panna teine inimenene lihtsalt ootama, sest sina jääd hiljaks, sest sina ei suuda oma aega arvastada."

Timmer lülib meeletult hilinemist, ta ei talu sellist teise inimese aega lohakat suhtumist, aga veel rohkem häirivad teda inimesed, kes teise inimese ajast üldse lugu ei pea.

"Kui inimene pöördub sinu poole abi saamiseks, tal on võimalik kohtuda vaid õhtul....Ta paneb su õhtu kinni ja sa ootad...ja ta ei tule ega anna sellest ka teada, et ta ei tule.... Vot siis on vaid üks vastus. Sul lähebki elus just nii seetõttu, et sa ei austa kedagi.... Nii nagu suhtud sina teistesse (lugupidamatult), suhtuvad teised sinusse. Ära otsi mujalt abi, ära kaeble, vaata peeglisse!"

Foto: Daisy Lappard