Foto: Benoit aetb
Mitmesugust
19. juuli 2017, 06:51

Ettevaatust! Vaimude väljakutsumine on väga ohtlik!

Paljud inimesed on teismelisena või hiljemgi tegelenud vaimude väljakutsumisega: taldrikut keerutanud, küünlavalguses peeglisse vaadanud, pendlit või tähesti kulauda kasutanud. Kas sellised mängud on aga nii süütud, kui pealtnäha paistavad? Teemat lahkab esoteerik ja veebilehe Salamaailm autor Kadri Heinmaa.

Selliste põnevate mängude taga peitub tegelikult terve nähtamatu maailm. Suurim probleem on, et neisse suhtutaksegi nagu mängu ja kutsutakse enda teadmata koju miski, millega hiljem enam hakkama ei saada. Võimalus, et tuleb kutsutud ja soovitud lähedase inimese hing, on väga väike. Selle asemel hakkavad «mängijatele» vastuseid andma eri tasemete deemonid. Nad alustavad lõbusalt ja annavad tihti selliseid vastuseid, mida inimene soovib kuulda või mille kohta arvab, et see võib tõsi olla.

Kui küsija kahtlustab, et ta mees petab, ja esitab selle kohta küsimuse, kõlab vastus, et petab, isegi kui see pole tõsi. Sellega loob deemon endale sobiva energeetilise keskkonna, kuhu elama asuda, sest portaal vaimumaailmast meie maailma tulemiseks on juba avatud.

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse