MOELELU: «Tere, kas teil spinnereid on?!» hüüdsid alles hiljuti tõenäoliselt paljud poisid-tüdrukud ärevalt poemüüjatele. Justkui hetk nõukaajast, kus nõudlus ületas pakkumise. Poed ei jõudnud nii palju näpuvurre juurde tellidagi, kui palju oli tahtjad.Foto: Vida Press
Lapsed
15. juuli 2017, 04:00

"EMA-ISA, MA LIHTSALT PEAN SELLE MÄNGUASJA SAAMA! Kõigil teistel on juba olemas!" (12)

Barbie’st spinnerini – hullutavad moelelud, mida iga laps on endale ihanud, sest selleta ei ole teda olemas 

Barbie’st spinnerini – hullutavad moelelud, mida iga laps on endale ihanud, sest selleta ei ole teda olemas 

Pole vist ühtegi last, kellel ei oleks praegust moevidinat näpuvurri ehk fidget spinner’it. Vanemad on sellest hullusest ahastuses, lapsed aga vaimustuses. Ega see esimene kord nii ole. Varem on lastel südame kiiremini põksuma pannud Furby, Jo-jo, Barbie ja paljud teised omaaegsed hittmänguasjad, mille omamine oli vaat et elu ja surma küsimus. Mida sellisest hullutavast vaimustusest või vaimustavast hullusest arvata?

«Tere, kas teil spinnereid on?» lõõtsutavad ärevalt kaks poissi supermarketi apteegi uksest sisse tormates. Vanust võib neil olla nii kaheksa-üheksa aastat. «Ei ole,» vastab valges kitlis apteeker pisut kohmetunult, aga viisakalt ning saadab koos järjekorras seisjatega poisse pilguga kuni vastas asuva juveelipoe sissekäiguni, kust poisid sealsele müüjale lävepakult juba veidi ärevamalt sama küsimuse hõikavad.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99