Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
12. juuli 2017, 22:40

"Valisin vale numbri ja tema kutsus mind välja!" Naiste lõbusad lood kohtingukutsetest (2)

Tavaliselt käib see nii: kohtute kusagil juhuslikult ning jääte üksteisele silma või siis suhtlete hoopis internetis, tutvute mõne kohtinguäpi vahendusel. Võib-olla on teil ühised sõbrad, kelle juures jutule saate. Kuid vahel juhtub ka naljakaid asju. Kuus naist jagasid ajakirjale Women's Health kõige kurioossemaid ja naljakamaid kohtingukutseid, mida saanud on. Kas sina oleksid nende noormeestega välja läinud?

Matustel

"Mu sõbra vanaema lahkus siitilmast ja ma mõtlesin, et lähen matustele, et oma sõbrale ja tema perele toeks olla. Pärast matusetalitust seisin teistest inimestest pisut eemal ja üks minuvanune tüüp tuli minu juurde. Flirtis minuga natuke, rääkisime nii veerand tundi. Eks ta vähe kummaline oli, teha nii tõsisel üritusel midagi nii rõõmsameelset ja kerglast. Ta küsis mu numbrit ja ma andsin talle. Kahjuks kuulsin hiljem oma sõbralt, et tüübil on mingeid probleeme eksidega, nii et otsustasin tema sõnumile mitte vastata."

Pärast minestamist

"Võtsin osa mingist eriti vingest, täitsa sõjaväe mõõtu treeninglaagrist. Väljas oli mingi 32-33 kraadi kuuma. Polnud midagi söönud ka ja juua ka polnud kaasas. Pidime terve miili jooksma ja poole tee peal viskas pilt tasku. Ärgates olid mu kohal treener ja veel mingi mees, kes mulle vett andsid ja mind jälle ellu turgutasid. Treener tõi mu asjad, et saaksin kellelegi helistada ja endale järele kutsuda. See teine mees siis võttis kätte ja hakkas külge looma. Ütles, et küll tema teab, mis mu enesetunde paremaks teeks. Isver, see oli nii nõme ja no ilmselgelt polnud mul selleks mingit tuju. Kui treener tagasi jõudis, ütlesin talle, et see tegelane on imelik ja tekitas minus ebamugava tunde."

Instagramis

"Mul pole Instas just väga palju võõraid jälgijaid ja siis ilmus äkki mingi eriti kena kutt välja. Kogu aeg like'is mu pilte ja ühel päeval saatis sõnumi ka. Rääkisime siis veidi ja ta kutsus mu kohvile. Käisime paar kuud. Paraku me siiski ei sobinud teineteisele, aga ma ei kahetse küll midagi."

Vale number

"Valisin ainsa numbri, mida peast teadsin: oma vanemate oma. Kogemata vajutasin 3 asemel 7. Võõras mees võttis vastu, hakkasin seletama ja tema meelest oli väga naljakas, et helistasin kogemata hoopis talle. Kümne minuti pärast küsis ta, et äkki sooviksin õhtustama minna. Saime mõlemad aru, et jumala hullumeelne mõte, aga mul oli kohe selline kõhutunne, et see on lahe mees. Otsisin ta nime järgi netist üles ja ta tundus normaalne, piltide peal isegi kena. Kohtusimegi ja juba järgmisel nädalal olime ametlikult paar! Nüüd on meie suhe kestnud juba kuus kuud. Mul on nii hea meel, et vale numbri valisin!"

Psühholoogi kabinet

"Kohtusin oma peikaga meie psühholoogi ooteruumis. Mina tulin just välja ja tema pidi järgmine olema. Terapeut palus tal paar minutit oodata, et ta jõuaks süüa ja siis me hakkasime järsku niisama juttu ajama. Ta ajas mind naerma ja tal oli nii ilus naeratus... Ta küsis, et kas võiksime väiksed joogid teha ja mina mõtlesin, et no miks ka mitte. Oleme pea kaks aastat koos olnud."

Tampoone ja rohtusid ostes

"Hoidsin käes sõna otseses mõttes kõige piinlikumaid asju, kui kohemata ühe meesterahvaga kokku põrkasin. Ühes käes tampoonid ja teises antibeebipillid, mõlemad pillasin maha. Tema korjas need üles ja ma pobisesin: "Aitäh." Pärast seisime koos järjekorras. Ta küsis, kas võiks mu numbrit küsida ja mind välja kutsuda. Valetasin, et mul on poiss-sõber. Ta polnud üldse minu tüüpi ja oli ka natuke liiga pealetükkiv."