Foto: VIDA PRESS
Suhted
7. juuli 2017, 10:10

"Miks sa kogu aeg sellist nägu teed? Kas sul on valus?" Ehk 20 lauset, mida ei tasu naisele seksi ajal öelda (2)

Õigesti lausutud või kõrva sosistatud fraasid võivad naise seksi ajal eriliselt kuumaks ajada. Aga kohmakas või vale lause võib olla korralik meeleolu ja huvi mahajahutaja. Men's Fitness uuris 20 naiselt: milline on olnud kõige veidram asi, mida sulle seksi ajal on öeldud?

"Kutt kutsus iseennast "Issiks". Ma ei unusta seda iial."

"Rääkis titehäälel oma peenisega, öeldes: "Uh, miks sa ei tööta?!""

""Mul on tunded kellegi teise vastu.""

"Sebisin kutiga, kes õppis hiina keelt ja ma mõtlesin, et võiks olla kuum, kui ta sosistaks mulle teises keeles siivutut teksti. Ta läks mänguga kaasa, aga kui küsisin, et mida need fraasid tähendavad, siis ta tõlkis, et "kus asub tualettruum?" ja "kas sa söönud oled?". Ma ei suutnud naermist lõpetada. See oli kõik, mis ta seni hiina keele kohta oli õppinud ja tuju kadus, aga mulle meeldib, et ta üritas."

"Üks kutt võttis mu särgi ära ja ütles: vau, sa oled suurem, kui ma arvasin. Mitte tingimata just halb, aga: ee, aitäh?"

"Kutt osutas venitusarmidele mu puusal ja küsis: "Mis need asjad on?""

""Mul jookseb nina verd ja ma vist ajasin natuke sinu peale ka.""

""Sa tundud suurepärane ja ma loodan, et sa nüüd valesti aru ei saa, aga ma käisin ennist Hiina toitu söömas ja ma kardan, et võin sinu peale oksendada.""

"Magasin kutiga esmakordselt ja ta palus mul pista sõrm enda tagumikku, kui tal tuli. Sõbrake, miks sa ei oleks võinud oodata umbes näiteks neljandat või viiendat korda, enne kui selline asi välja käia?!"

""Mulle tundub, et kui meil oleks siin kaamera, siis see võiks Pornhubis palju klikke saada.""

"Palusin poiss-sõbral endaga siivutult rääkida. See algas päris normaalselt, aga siis ta küsis veidral vilistaval häälel, et "kas ma tahaksin, et ta paneks mind nagu koera". Mulle ei meeldinud koerapoos varemgi, aga see rikkus poosi minu jaoks lõplikult ära – igaveseks."

""Mu tüdruksõber ei tohi sellest teada saada." Ee, miks ma kuulen, et sul on nüüd tüdruksõber?!"

"Magasin uue kutiga esimest korda ja ta oli mitmel moel ebakindel. Olime seksiga poole peal, kui ta katkestas, vaatas mulle elutult silma ja küsis: "Mis sulle minu juures meeldib?" Mul viskas väga ära, et mind nii keerukasse olukorda pandi – hingeldavana ja alasti – ja seksituju kadus täielikult."

""Sa pead häälitsemise lõpetama, see segab mind." Nii. Pagana. Piinlik."

""Oh, see on pagana hea. Kui paljude kuttidega sa oled olnud?""

""Kas sa õpiksid meie järgmiseks seksimise korraks stsenaariumi pähe?" Ta tahtis, et ma oleksin amatöör-pornostaar. Noh, ilma kaamerateta."

""Miks sa kogu aeg sellist nägu teed? Kas sul on valus?""

""Sa ju tead, et saad lasta oma rindu väiksemaks opereerida.""

""Ma loodan, et mu koer ei ürita osalema tulla.""

"Kaugelt liiga vara ütles ta: "Kas sa armastad mind?""