Foto: Borislav Stefanov
Mitmesugust
6. juuli 2017, 08:39

Juuksed on kuivad ja haprad? Proovi neid 5 hooldus- ja soengunippi!

Praegu on küll parim aastaaeg oma kaunitest kiharatest rõõmu tunda, kuid et need sellisena ka püsiksid, tuleb juukseid kaitsta nii päikese kui ka merevee eest.

1 Kasuta juuste kuivatamiseks rätiku asemel T-särki. Frotee­rätikud imavad juustest liiga palju niiskust, mistõttu muutuvad kiharad kahuseks.

2 Kui sul pole aega, et oma pikki juukseid kuivatada, säti märjad juuksed kõrgele hobusesabasse. Jaga saba kaheks osaks ja seo need omavahel topeltsõlme. Otsad peida krunni alla ja kinnita klambritega.

Märgade lokkis juuste kammimiseks kasuta hõredate piidega kammi. Pressi rätikuga vesi välja, ära nühi, muidu muutuvad lokid kahuseks. Kui juuksed on kuivad, viimistle soeng loki­kreemiga.

4 Kergelt laineliste juuste saamiseks «kortsuta» niiskeid juukseid käega alt üles. Kui oled saavutanud soovitud tulemuse, lisa viimistlusvahendit, et soeng püsiks.

5 Juuksed saad lokiliseks ­peapaela abil. Keera niisked juuksed ümber paela, lase neil täielikult kuivada ja tee lahti. Tulemuseks on kaunid lopsakad lokid.

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse