Foto: VIDA PRESS
Suhted
5. juuli 2017, 15:31

KEHA KEEL: mida saab naise kohta järeldada tema jalgade järgi? (6)

Viis head põhjust naise jalgu jõllitada, märgib Men's Health. Väljaanne vahendab kohtingute- ja kehakeeleeksperdi Katia Loiseli ülevaadet selle kohta, mida saab naise kohta järeldada tema jalgade ehk eeskätt jalalabade ja pahkluude asendi järgi seistes.

Jalad sinu poole

Naised suunavad oma jalad selle poole, mis neile meeldib, ja eemale sellest, mis ei meeldi. Jälgi, kas jalad on sinu suunas, kõrval seisva mehe suunas või hoopis ukse poole.

Jalad lahus, keharaskus ühel jalal

See peaks tähendama naise enesekindlust ja avatust uutele kogemustele. Toob esile naise puusad ja vöökoha ning on tavaliselt ekstravertide poos.

Jalad sinu suunas risti

Märgib naise huvi meesterahva vastu. Aeglane jalgade ristamine on klassikaline võrgutamismärk.

Varbad sissepoole

Selline veidi pingviinilik asend on sageli omane introvertsele ja veidi ebakindlale naisele, kes on nii füüsiliselt kui emotsionaalselt kinnine. Aga mõne inimese jaoks on see loomulik jalgade asetamise viis, sestap ei maksa teha liiga kiireid järeldusi. Tasuks uurida, kas naine väldib silmkontakti ja kas tal on ka teisi suletuse märke, nagu näiteks ristatud käed.

Jalad 45-kraadise nurga all

Kui naise jalad on otse sinu suunas, siis on see märk täielikust keskendumisest sinu jutule. Kui aga jalad on nurga all, siis näitab see, et ta tahaks vestlusse teisigi inimesi. Avatud ja suhtlemisaldi inimese asend.