Foto:
Kultuur
4. juuli 2017, 13:14

Tugevda oma tervist, toites häid baktereid!

Toitu ei vaja ainult tühi kõht, vaid ka meie seedekulglas elavad kasulikud bakterid, et neil oleks jõudu kaitsta meid haiguste ja halva enesetunde eest. Korralikul toidulaual tuleks ühendada tõeline raskevägi: probiootikumid, prebiootikumid, pH taset tasakaalustavad orgaanilised happed, aminohapped, vitamiinid ja mineraalid.

Tänapäeva erivärviliste pakendite ja laia toiduvalikuga maailmas on üha peadmurdvam teha õigeid valikuid. Tervislikust toitumisest tundub igaühel olevat oma arusaam ning soovitused on tihtilugu vastukäivad. Kui kõhtu täis süüa on lihtne, võib osutuda keeruliseks leida õiget toitu, mida keha päriselt vajab. Selleks, et meie tervist hoidvad kasulikud bakterid leviksid rohkelt ja oleksid sealjuures elujõulised, tuleb neile hästi süüa anda. Selle ülesande juba aastakümnete eest ära tabades, alustas Jaapani auhinnatud mikrobioloog dr. Iichiroh Ohhira välja töötama naturaalset prebiootilist pastat, millega toita meie seedekulglas asuvaid kasulikke baktereid.

Dr. Ohhira prebiootiline pasta on unikaalne 5 aasta pikkuse kääritamisprotsessiga toodetud prebiootiline toidulisand, mis koosneb 12 piimhappebakteri tüvest ja 65 looduslikult kasvavast taimest, nagu ravimtaimed, puuviljad, köögiviljad, seened ja merevetikad. Kokku sisaldab see probiootikume, prebiootikume, 4 orgaanilist hapet, 10 erinevat vitamiini, 8 mineraali ja 18 aminohapet.

Probiootikumid on inimese soolestiku loomulikku mikrofloorasse kuuluvad kasulikud bakterid, mis suudavad asuda elama inimese organismi ja selle seisundit positiivselt mõjutada. Prebiootikumid pastas sisalduvatest kääritatud puuviljadest, ravimtaimedest, juurviljadest, vetikatest ja seentest toidavad aga omakorda probiootikume. PH taset tasakaalustavad orgaanilised happed koos looduslikult esinevate vitamiinide, mineraalide, ensüümide ja aminohapetega toetavad hästi aga üldist tervist.

Tegemist on naturaalse toidulisandiga, milles puuduvad säilitusained, kunstlikud lisaained, värvained, keemilised väetised, pestitsiidid ja herbitsiidid. Dr. Ohhira prebiootiline pasta on ka täielikult piimatootevaba ja GMO-vaba, sobides nii allergikutele kui ka taimetoitlastele, lastele, rasedatele, imetavatele emadele ja vanematele inimestele. See sobib ka oma konsistentsilt ideaalselt kõigile, kellel on raskusi kapslite neelamisega. Pastat võib võtta ilma eelneva söögikorrata ning lisaks sobib see säilitamiseks ka toatemperatuuril.

Dr. Ohhira prebiootiline pasta tasakaalustab keha õrna mikrofloorat, tugevdab immuunsüsteemi ja toetab tervet soolestikku. On tõestatud, et need kasulikud bakterid kleepuvad käärsoolde, kõrvaldavad seedimise käigus tekkinud toksilised kõrvalproduktid, toetavad seedetrakti limaskesta, mis on omakorda vajalik toitainete imendumiseks, ning säilitavad jämesooles orgaanilisi happeid saavutades optimaalse pH taseme.

Dr. Ohhira prebiootilist pastat saab osta veebilehelt www.ohhira.ee ning mitmetest öko- ja tervisepoodidest, mille nimekirja leiab samalt lehelt.

Dr. Ohhira prebiootiline pasta Foto:

Testimine! Anneli (30):
Juba kolmandal kasutuspäeval teadsin, et Dr. Ohhira fermenteeritud juurviljade ekstrakt on see, mis lahendas minu kroonilise kõhukinnisuse probleemi. Lisaks on pasta mugavas väikeses pakendis, mida on lihtne kasutada ja kaasas kanda kus iganes. Maitselt on see pigem magus ja neelan selle väga lihtsasti alla. Jään seda kindlasti ka edaspidi kasutama ja soovitan ka teistele!