Foto: VIDA PRESS
Suhted
4. juuli 2017, 11:59

PÄEVA FAKT: miks mehed petavad? (12)

GQ on otsinud vastuseid mehi puudutavatele ja meesteteemalistele küsimustele. Muuhulgas sellele, miks mehed "vasakule panevad".

Tony Parsons uuris 2009. aastal golfiässa Tiger Woodsi isikliku eluga seotud paljastusi ning pakkus välja oma selgituse meeste truudusetuse müsteeriumile. Siinkohal peatükk tema raamatust "Why Some Men Stray" (umbes: "Miks mõned mehed kõrvale kalduvad")

"Mitte kõik mehed ei peta. Ja mõned mehed petavad natuke ning siis rahunevad maha. Seda on paljudel naistel väga raske omaks võtta – et mõnikord ei peta mees mitte sellepärast, et ta oleks südametu, hoorav lurjus, vaid lihtsalt sellepärast, et ta pole veel kohtunud õige tüdrukuga.

Reeglina petavad vaesed mehed võimaluse pärast ja rikkad mehed petavad sellepärast, et neile tundub, et neil on selleks voli.

Kui Tiger Woodsi põrutamise tsunami avalikuks sai ja ta tegi avaliku ülestunnistuse, siis kritiseeriti teda selle eest, et ta vabandas lisaks oma abikaasale ka oma sponsorite ees.

Ja siiski, Woods võttis ideaalselt kokku, miks multimiljonärist alfaisane võib armastada oma naist ja lapsi ning lisaks armastada seksi pornostaaridega. "Arvasin, et võin muretsemata teha kõike, mida tahan," sõnas ta. "Tundsin, et olen kõvasti töötanud ja väärin kõikide ümbritsevate kiusatuste nautimist. Tundsin, et mul on selleks õigus."

Ta tundis, et tal on selleks õigus. Nii lihtne see ongi. Elud pahupidi pööratud, meretäis valu ja eluaeg kestvat reetmistunnet sellepärast, et Tiger tundis, et tal on õigus teha seda, mida ta tahab. Ta võttis selle ideaalselt kokku. Ma teen neid asju, sest ma olen need ära teeninud."