Foto: Janno Saft
Inimesed
3. juuli 2017, 18:44

Marilyn Jurman: "Öeldakse, et beebisid peaks tegema siis, kui sa valmis oled. Ja samas öeldakse, et beebideks ei saa kunagi päris valmis olla." (9)

Näitleja Marilyn Jurman alustas pärast seda, kui ta maikuus beebi Rumi emaks sai, ka blogipidamist. Oma viimases postituses kirjeldab naine, kuidas viis elutee ta kokku oma kihlatu ja lapse isa Janno Saftiga. 

Jannoga kohtus Marilyn kaks aastat tagasi jaanipäeval ning teatas maailmarändurist mehele kohe algul, et kui tollel beebide soovi pole, siis pole neil omavahel pikka pidu. Ometi otsustati koos sõita San Franciscosse – paar veetis aega Burning Man festivalil ja sai lähedasemaks. Marilyn armus Jannosse, mees tühistas oma Aasia-pileti ja otsustati, et proovitakse beebide tegemist.

"Nii umbes aastake tikkimist ja maalimist, võttis Rumi lõpuks meie kutset kuulda ja nüüd 2 aastat hiljem on see beebitegu saanud ühe kahe kuuse meistriteose võrra rikkamaks," kirjutab Jurman. 

"Öeldakse, et beebisid peaks tegema siis, kui sa valmis oled. Ja samas öeldakse, et beebideks ei saa kunagi päris valmis olla. Ma olen vist enamus otsuseid ja valikuid teinud nii, et kui elu mulle midagi ette veeretab, siis lihtsalt minu ülesanne on õige ära tunda ja see vastu võtta. Alati ei lähe kümnesse, kuid usaldan piisavalt oma intuitsiooni ja aju koostööd, et päris mööda ka ei pane ja tavaliselt on siiski võita võimalik rohkem kui kaotada," kirjutab Marilyn.