Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
29. juuni 2017, 21:22

OO, KUI MÕNUS... Nõuanded, kuidas erootiline massaaž veelgi meeldivamaks teha (6)

Kuigi iga mees pole paberitega massöör ja olgem ausad, enamik inimesi mudivad ja paitavad oma partnerit niisama. Sest see on mõnus mõlemale osapoolele ning võib viia ka millegi enamani... Ajakiri Maxim toob välja paar lihtsat nõuannet, mille abil võib ka professionaalsete oskusteta massöör õnneliku lõpuni jõuda.

Kõige olulisem on aega võtta. Liiga sageli ruttavad mehed asjade käigust ette ja ei hinda hetke, mis parasjagu käsil (massaaži puhul sõna otseses mõttes "käsil"). See võib olla naise jaoks unustamatu eelmäng ja mis saab ka sinul selle vastu olla? Sa saad puudutada tema keha ja tunda heameelt selle üle, et suudad talle naudingut pakkuda.

Oluline pole mitte lihtsalt aeglased liigutused, vaid pigem see, et iga kehaosa, mida puudutad, saaks piisavalt tähelepanu ja aega. Ka on see naise jaoks aeg lõõgastuda. Liiga sageli on seks seotud suurte ootuste ja pingega, massaaž mitte ainult ei eruta, vaid aitab mõtted mujale viia ja meeli ühtaegu rahustada ja erutada.

Kindlasti peaksid kasutama spetsiaalseid õlisid. Kuivade kätega üle tema naha uhamine on umbes sama mõnus kui selle silitamine rehaga. Kui sa kavatsed naise keha üleni masseerida, kaasa arvatud tema intiimpiirkonda, siis veendu enne, et vahend, mida kasutad, sobib kõigile kehaosadele. Kasuta näiteks kookosõli või spetsiaalseid, sekspoodides müügil olevaid intiimmassaaži õlisid. Igal juhul loe lisainfo enne üle.

Läida mõned küünlad. Midagi on nendes nii maagilist ja mingil seletamatul põhjusel sobivad nad just massaažiga. Ehk sellepärast, et nende sume valgus aitab samuti meeli rahustada. Eelista lõhnaküünlaid. Kui sa ei tea, millist lõhna sinu naine eelistab, siis vanill on üks kõige seksikamaid lõhnu (vähemalt väidavad teadlased nii). Ka vaikne muusika ei tee paha.