Foto: @perfectlyniche / Instagram
Mitmesugust
29. juuni 2017, 18:51

ÕNNELIK ABIELU VÕI KIBE LAHUTUS? Mis saab pulmakleidisaates osalejatest pärast saadet? (2)

TLC kanali tõsielusaade "Say Yes to the Dress" ("Kõige tähtsam kleit") on täis emotsioone, rõõmu ja pisaraid, kui tulevased pruudid leiavad oma unistuste pulmakleidi. Saateosa lõpus näidatakse ilusat pulma, kus kõik ahhetavad pruudile valatult seljas istuva ja efektse kleidi üle. Kuid mis saab saate osalistest pärast seda, kui kaamera seisma jääb?

"Kõige tähtsama kleidi" saates on osalenud sadu naisi, sarjal on Ajakiri Cosmopolitan kirjutab viiest naisest, kes kleidisaates osalesid. Milline oli nende tegelik saatekogemus ning kuidas sujus abielu, mis miljonite televaatajate silme ees alguse sai?

Niche Caldwell, 7. hooaeg

"Ka kuus aastat hiljem kirjutatakse mulle Facebooki iga kord kui minu osa telekas uuesti jookseb. Tahetakse teada, kas sain kleidi tasuta. Loomulikult ei saanud. Ainult maksud maksti kinni, natuke langetati hinda ja no lennupiletid loomulikult. Kuidas saatesse sain? Ikka kandideerides, nagu kõik teisedki.

Selle aasta maikuus sai meil viis aastat abiellumisest ja meil on kaks last. Meil pole mehega just kuigi palju aega lihtsalt omavahel olla! Me pole jõudnud isegi pulmareisil ära käia. Loodame, et sel aastal see õnnestub."

Rebekah Gregory, 12. hooaeg

Rebekah oli üks vaatajate suurimaid lemmikuid. Naine elas üle Bostoni maratoni pommitamise, kuid kaotas rünnakus ühe jala. Mees, kellega ta abielluma pidi, oli tema kõrval. Paraku on nende lugu õpetlik näide sellest, et tragöödia alati ei ühenda...

"Enne maratoni olime paar olnud vaid mõni kuu ja sedagi kaugsuhtes. Ma arvan, et kui sellise tragöödia koos üle elate, siis tekib tunne, et nüüd oletegi kokku määratud. Kui kõik rahunes, olime abielus ja elasime koos, siis sain kahjuks aru, et ta polnud see inimene, kelleks teda pidasin. See oli kohutavalt kurb, muserdav ja ka piinlik, sest ma ju käisin saates ja tegin oma kihlusest ja pulmast suure avaliku sündmuse. Aga ma pidin tegema selle otsuse, et temast lahku minna. Enda ja poja pärast.

Aasta hiljem hakkasin Facebookis oma ülikooliaegse poiss-sõbraga rääkima. Ta rääkis, et oli rumal, et lasi mul minna, kui 18-aastased olime ning et ta ei lase sellel uuesti juhtuda. Abiellusime Jamaical 2015. aastal."

Megan Bacino, 12. hooaeg

"Minu kogemus saatega oli täiesti hullumeelne, sest minu abikaasa tegi mulle ettepaneku samal hommikul, kui saadet linti võeti. Ta guugeldas erinevaid ideid, kuidas teha lahedat abieluettepanekut, leidis saate ja nii see läkski. Olen "meie saadet" otsast lõpuni vist kaks korda vaadanud, ikka ei suuda uskuda, et see juhtus.

Praegu üritame last saada. Mu mees lasi endale kunagi vasektoomia teha, sest tal oli eelmisest abielust neli last. Ta lasi vastupidise operatsiooni teha, aga see ei õnnestunud. Loodame, et saame lapse kunstliku viljastamise teel."

Kristy Tam, 6. hooaeg

"Kogunesime sõpradega teleka ette saadet vaatama. Kohutav! Mõtlesin, et issand jumal, kas ma selline välja näengi? 2014. aastal läksin mehest lahku ja lahutus jõustus 2016. aastal. Nüüd on mul elus uus armastus. Oktoobris sündis meie poeg.

Mõtleme küll abielu peale, aga tahame kangesti ka teist last. No kas poleks tema suhtes siis ebaõiglane, kui suur vend saab pulmas olla, aga teda pole siis veel olemaski? Nii et kõigepealt beebi."

Queen Precious-Jewel Earth Zabriskie-White, 10. ja 11. hooaeg

"Ma olen alati selle saate suurim fänn olnud. Ja ma mõtlesin alati: "Selles saates pole ühtegi samasoolist paari! Neil on sinna ikka rohkem mustanahalisi lesbisid vaja!"

Inimesed tänavalt tunnevad mind kogu aeg ära ja kõik tahavad kuulda, kuidas mul kaalulangetamisega läheb. Saates selgitasin ma ka, et kuu aega pärast salvestust ootab mind maovähendusopp. Enne saadet kandsin rõivaid suuruses 30 [Euroopas suurus 76], nüüd mahun suurusesse 16 [Euroopas suurus 44]. Kaotasin 150 naela [68 kg].

Meie abielu algus polnud kerge. Jacqueline läks pärast pulmi ülikooli. Pärast operatsiooni ei saanud ma enam samu asju süüa. Igatsesin toidu ja söömisega kaasneva suhtlemise järele - minnakse ju ikka sõpradega välja sööma. Siis hakkasin endale ise süüa tegema ja rahvale meeldis see, mida ma tegin. Kolm aastat tagasi avasime Jacqueline'iga oma toitlustusettevõtte, mis keskendub tervislikule toidule. See on nii tore olnud."