Foto: VIDA PRESS
Suhted
29. juuni 2017, 12:38

MIS NAISI ERUTAB? 13 õrnema soo esindaja üllatavad paljastused (6)

Men's Health küsis 13 naiselt, mis on nende jaoks mehe puhul suurim erutaja ja kire üleskütja. Nii mõnigi vastus võib sind üllatada. Ja ükski neist ei maininud eelmängu!

1. Mehe käed

Naise võib üles kütta see, kui lihtsalt sõbra ilus käsi käiku vahetab või võõras mees bassi mängib. "Miski hea väljanägemisega suutlike käte komplektis paneb mind mõtisklema, et mida need veel võiksid teha," pihtis Erika.

2. Otsaesise suudlemine

Lihtne ja intiimne žest. Bri arvates annab see naisele tunde, et teda armastatakse ja temast hoolitakse – ning ta pole mitte lihtsalt lihatükk.

3. Kui mees ei näe liiga palju vaeva

Mõnikord võib Heather'it erutada isegi see, kui mees sisuliselt üldse ei pinguta, vaid on loomulik. Ronib hommikul külje alla, endal juuksed sassis ja unine nägu peas.

4. Silmside

Molly sõnul näitab see, et mees pöörab talle tähelepanu ja hoolib sellest, mida naine räägib.

5. Kui mees teeb end meelega natuke narriks

Hollyle ei meeldi mehed, kes võtavad end liiga tõsiselt. Kui mees on vabatahtlikult ja teadlikult nõus avalikult totakaid tantsusamme tegema, siis on see naise jaoks lõbustav ja tore.

6. Kui mees muljetavaldavalt riietub

Sara ütleb, et see ei pea tingimata olema ülikond. Aga kui keskmine mees end kenasti riidesse paneb, siis muudab see ta veetlevaks ning niigi kena mehe tõeliseks murdjaks.

7. Kampsunid

Maiat veetlevad mehed just siis, kui ilmad jahenevad ning mehed näevad oma kampsunite, sviitrite ja sallidega välja korraga nii moodsad kui soojad ja turvalised.

8. Kui mees on lihtsalt teiste vastu kena

Rebecca arvates on mees siis seksikas, kui ta on teisi inimesi julgustav ja toetav. Ja sealjuures ise õnnelik.

9. Kui mees ütleb õigeid asju

Maddie peab seksikaks meest, kes suudab pidada intelligentset vestlust, kuulata ja suhelda ilma mingeid seksuaalseid vihjeid tegemata.

10. Barry White'i bariton

Kerryt erutab sügav kähe hääl, see tekitab tugeva ja tõsise mehe mulje.

11. Kui mehel tööriistad käes püsivad

Amyt veetleb see, kui mees suudab oma kätega teha korda katkise kapiukse või lekkiva kraanikausi või kasvõi arvutist viiruse minema peletada.

12. Vaikne enesekindlus

Marieli arvates võib selline mees olla lausa groteskne, kes ennast, oma autot, ülikonda ja punnis muskleid hirmsasti eksponeerib. Palju seksikam olevat mees, kes ei tunne vajadust end kuidagi vägisi tõestada.

13. Kui mees näitab oma kirge välja

"Kui mees räägib intelligentselt oma kirest, ma sulan," märgib Erin. Enda sõnul kutsus ta kord kohtingule mehe, kes oli talle jutustanud kongressile pöördumise saatmise kampaaniast.