Mango 49,99 €
Ilu ja mood
22. juuni 2017, 04:00

Kuidas vihmasel jaanipäeval trendikalt ellu jääda?

Tundub, et jaanipäev ei möödu sellelgi aastal vihmata ning seetõttu tuleb suvised kleidikesed kappi jätta ning midagi ilmale sobilikumat selga otsida. Kuid mida?
Massimo Dutti 59,95 €

Vihmase ilmaga pole just eriti kerge leida selga midagi sellist, mis ka trendipunkte annaks või ei näeks lihtsalt lohakas või veider välja. Jaanipäeva puhul teeb asja keeruliseks veel ka see, et lisaks vihmale ollakse hommikuni üleval ning niigi nigelad soojapügalad langevad siis veelgi madalamale. Seega peab riietus olema vihmakindel ja lisaks veel ka soe. On üpris selge, et enamikul juhtudel ei tasu loota, et vihma, tuule ja külmakindel out­fit just mõnes moeedetabelis lõpetab, vaid pigem võib eeldada täielikku ämbrisse astumist. Tegelikult on aga võimalik ka sellise ilmaga korralikud trendipunktid kätte saada. Võtmeks on kihiline ja korralikult läbimõeldud riietumine.

H&M 19,99 €
River Island 55 €

Näiteks tasuks igasugused suvejakid koju jätta ning selle asemel tõmmata selga praegu väga populaarsed tepitud sulejoped (Vaata ka rubriiki "Leid allahindluselt"!). Lisaks sellele, et need annavad korralikult sooja, ei lase need jaanipäevalisel ka vihma käes läbi liguneda. Järgmiseks kihiks võiks olla mõni pikem kardigan, mida saab vajadusel eest kinni siduda või nööpida. Sinna alla saab panna mõne pikemate käistega pluusi või särgi. Kui muul juhul võivad flanellist ruudusärgid tunduda veidi liiga maalt ja hobusega, siis jaanipäeval annavad nad kindlasti pigem trendipunkte. Tumedad ümber jala hoidvad teksad on samuti hea valik. Jalga aga tasub lükata kummikud või mõned muud veekindlad jalanõud. Seejuures unustage tennised, moodsad vaba aja tossud ja kingad, sest need rikute te kindlasti ära.